Omiljeni sadržaj i bindžovanje do mile volje, a evo kako da kontrolišete šta deca rade na internetu
19/03/2024
1h
SBB ima nove funkcionalnosti
Autor: Sara Gajic | 15/04/2021
U prolećnom broju ovog gastronomskog magazina praznuje se uz bogato ukrašenu trpezu i obavezna farbana jaja i čokoladne ukrase. Šefovi su za tu priliku pripremili kako tradicionalne tako i moderne menije i recepte.
Od kuhinje se odmaramo šetajući putevima i ulicama Sardinije i Pijemonta, da bismo vas upoznali sa ovim zanimljivim regijama a možda i naveli da ih ubeležite u svoju mapu budućih putovanja. Ako ste u Veneciji već bili, svakako ćete voleti da se podsetite njenih karnevalskih boja i đakonija koje uz njih služe, a zavirili smo i u kuhinje Jerusalima i zapisali šta se jede na raskrsnici svetova.
Šta bi moglo biti slatka vijagra 19. veka nije teško pitanje ako znamo da je u tom veku kreiran – tiramisu! U ovom broju LCI donosimo vam recept za jedan poseban – sa agrumima. Čarolije kakve može učiniti spoj brašna i kvasca otkrivaju recepti za Picu sa sirom iz Umbrije ili Tortu Danubio iz Kampanije, kao i čuvene Italijanske pletenice na stranama Klasika iz regiona, a već na narednim pojavi se Sunce na tanjiru, u vidu najrazličitijih recepata čiji su glavni sastojak – jaja.
Kako izgledaju ražnjići od morskih plodova, a kako od govedine sa salsa verde umakom, i kako pripremiti rižoto na četiri različita načina... ili: kako upariti piva i sireve, ili vino i suhomesnate delicije – lepe su i poučne priče koje možete naći u vašem omiljenom časopisu.
Kada tome dodamo i pravu LCI edukaciju – u ovom broju tu je korak-po-korak spravljanje suflea sa sirom, kao i čokoladnih pralina sa slanom karamelom – vaša je kulinarska mašta na ozbiljnoj probi.
Upoznajte tajne italijanskih majstora kuhinje, uživajte u rapsodiji boja i ideja za nove kreacije, upoznajte zanimljive namirnice, egzotične začine i nepoznate sastojke, preuzmite savršen sezonski jelovnik, obogatite svoju kartu vina... jednom rečju: zaljubite se u Italiju upoznajući njenu kuhinju.
Sve ovo i još mnogo toga što vam donosi LA CUCINA ITALIANA – italijanski gastronomski magazin sa tradicijom dugom ceo vek, najlakše možete obezbediti putem PRETPLATE.
Na ovaj način magazin će vam stizati na kućnu adresu!
Dostava na teritoriji Beograda je besplatna.
Poštarina za Srbiju iznosi 120,00 dinara.
Pretplata d.o.o.
Bulevar dr Zorana Đinđića 57, lokal 19, 11070 Novi Beograd
011/313-9967, [email protected], www.pretplata.rs
Omiljeni sadržaj i bindžovanje do mile volje, a evo kako da kontrolišete šta deca rade na internetu
19/03/2024
1h
SBB ima nove funkcionalnosti
Francuski morski kolagen čuva kosti i usporava proces starenja
19/03/2024
4h
Francuski morski kolagen čuva kosti i usporava proces starenja
18/03/2024
1 dana
Bliži se početak proleća, a sa njim i topliji dani koji su idealni za beg od užurbane svakodnevice na čist, planinski vazduh.
Sonja Vuksanović rođendan proslavlja na jahti, ali nije sama - fotografija odala Lukasovu bivšu
19/03/2024
35 min
Emotivni partner Sonje Vuksanović ne prestaje da intrigira javnost
19/03/2024
3h
Devojka Viktora Živojinovića više nije tajna, a evo šta o njoj misli Lepa Brena
Omiljeni sadržaj i bindžovanje do mile volje, a evo kako da kontrolišete šta deca rade na internetu
19/03/2024
1h
SBB ima nove funkcionalnosti
Zapušili usta svima: Sloboda otputovala na more s drugim, a evo šta je Vojin uradio
18/03/2024
18h
Sloboda Mićalović donela odluku, niko nije mogao da je odgovori
Komentari (0)