Lifestyle

Pečenje za prazničnu trpezu po recepturi Praktične žene: Jednostavno i ukusno, isprobajte sami (VIDEO)

Ishrana Nataše Pavlović dosta je korigovana otkako je voditeljka prestala da se bavi manekenstvom

Pečenje za prazničnu trpezu po recepturi Praktične žene: Jednostavno i ukusno, isprobajte sami (VIDEO)

Dugi niz godina vrlo rigorozna je bila ishrana Nataše Pavlović. Autorka i voditeljka emisije "Praktična žena" u mladosti se bavila modelingom zbog čega je morala da vodi računa o karolijama koje unosi u organizam. Izbegavala je slatkiše, testa, gazirana pića, obroci su joj se u najvećoj meri sastojali iz belog mesa i povrća, pila je dosta vode i biljnih čajeva, što se promenilo nakon odluke da izađe iz sveta mode.

Pročitajte: Sve, sve ali ovo ni u najgorem košmaru nije očekivala da će da se dogodi! Nataša Pavlović uznemirena zbog sina, probleme više ne krije

 

 

Ishrana Nataše Pavlović korigovana je u skladu sa tim što voditeljka nije više morala da izgleda besprekorno i po standardima modnih kreatora, samim tim sebi je dozvolila da pojede i nešto što se ne nalazi na spisku poželjnih i zdravih namirnica. Uz sinove Olega i Jana zavolela je i slatkiše i vrlo ih često u okviru emisije priprema, što njena publika obožava. Saveti, koje Nataša i njeni gosti u "Praktičnoj ženi" dele sa gledaocima dragoceni su kulinarima i gurmanima, a imajući to u vidu sa vama delimo poslednij recept koji je u ovoj godini ona podelila na "Instagramu", a tiče se jagnjećeg pečenja sa krompirićima, vrlo zgodnog i praktičnog, a opet ukusnog obroka za praznične dane.

Pročitajte: On slavi dan kad me je prvi put video: Ovako su Nataša Pavlović i njen tajanstveni suprug izgledali na venčanju (foto)

 

 

Sastojci: 

-Jagnjeći put sa koskom

-krompir količina po želji

-šargarepa količina po želji

-nekoliko čena belog luka

- so

-biber

-ulje

-ruzmarin

- manji komad slanine

 

Način pripreme:

Jagnjeći but pouljimo, posolimo, zasečemo rupice u koje stavimo beli luk, slaninicu, ruzmarin. Sve dobro utrljamo. U tepsiju pored i ispod buta ide šargarepa (stavila sam je samo zbog boje, realno može i bez nje) i puno krompira. Ukoliko je komad mesa veći, krompir dodati kasnije tokom pečenja. Pouljiti još malo sve odozgo, naliti vodom (po želji može i malo belog vina), foliju staviti preko, i peći tako na 200 stepeni dok ne bude pečeno i još 10-15 min bez folije da kožica porumeni i bude krckava.
 

Komentari (0)

Loading