Celebrity News

Sve, sve ali ovo ni u najgorem košmaru nije očekivala da će da se dogodi! Nataša Pavlović uznemirena zbog sina, probleme više ne krije

Mlađi sin Nataše Pavlović pravi je mali šaljivdžija

Sve, sve ali ovo ni u najgorem košmaru nije očekivala da će da se dogodi! Nataša Pavlović uznemirena zbog sina, probleme više ne krije

Jan Pavlović, mlađi sin Nataše Pavlović, na svet je došao pre pet godina a ponosna mama sve porodične radosti sa njim i njegovim starijim bratom Olegom, uključujući proslave rođendana, pridžama partije i slično,,,rado deli na društvene mreže.

Pročitajte: Koliko radosti može da stane u jedan dom? Nataša Pavlović i njen suprug imaju veliki razlog za sreću, sinovi u to ime napravili žurku (FOTO)

Instagram

 

Na osnovu snimaka i fotografija koje su preplavile Natašin "Instagram" da se zaključiti da su Oleg i Jan divno vaspitani dečaci, da jedan prema drugome gaje bratsko-zaštitnički odnos, da imaju puno drugara, da su pravi zaljubljenici u mamine palačinke, kao i da povremeno, deca kao deca, umeju da budu vragolasti i tako zasmeju roditelje, a ponekada ih i vrlo zabrinu. Jedan od momenata za brigu dogodio se nedavno. Mlađi sin Nataše Pavlović, po svemu sudeći, izigravao je spajdermena i tako se lagano uspeo uz šipku radijatora, što voditeljka nije primetila sve dok je mezimac nije pozvao: "Mama nađi me".

Pročitajte: Zašto ovo još nismo probali: Nataša Pavlović oduševila receptom za makarone sa jagodama

Instagram

 

Malo je reći da se za početak ona skamenila i odmah sinu pritrčala upomoć, ali kako je videla da on vlada situacijom na tren se opustila i fotografisala ga. Naravno ubrzo mu je pomogla da siđe i objasnila da to nikako više ne radi jer postoji mogućnost da se ozbiljno povredi, a potom svoje muke podelila sa svetom. Roditeljskim mukama nema kraja, ali čini se da se "Praktična žena" vrlo lepo i praktično sa njima nosi, naravno uz pomoć supruga Predraga Pavlovića.

Komentari (0)

Loading