Celebrity News

Nije izdržala: Nataša Pavlović uradila PRVU ESTETSKU OPERACIJU, pogledajte kako njeno lice sada izgleda (FOTO)

Lepota Nataše Pavlović nešto je po čemu se voditeljka izdvaja

Nije izdržala: Nataša Pavlović uradila PRVU ESTETSKU OPERACIJU, pogledajte kako njeno lice sada izgleda (FOTO)

Nije lepota Nataše Pavlović jedini, niti najveći adut voditeljke, ali budući da se bavi javnim poslom normalno je što se godinama unazad njen izgled isticao u prvi plan. Tome doprinosi i to što se Nataša, među širom publikom poznatija kao Praktična žena, zbog istoimene emisije koju vodi, svojevremeno bavila modelingom i što je tajne negovanog lepog izgleda sačuvala, te ih svakodnevno spominje i deli sa onima koji je prate.

Pročitajte: Sve, sve ali ovo ni u najgorem košmaru nije očekivala da će da se dogodi! Nataša Pavlović uznemirena zbog sina, probleme više ne krije

Mirko Tabašević

 

Očuvanje onoga što nam je priroda dala moto je atraktivne voditeljke, koja putem emisije često sa gledaocima, napre gledateljkama razmenjuje recepte po pitanju dugotrajne mladolikosti. Godinama unazad Nataša priprema maske i pilinge od voća i povrća i na svom primeru pokazuje koliko su delotvorni, te nije čudo što su se mnogi začudili kada su je videli kod estetskog hirurga.

Pročitajte: Nataša Pavlović mlađem sinu priredila rođendan kakav nemaju ni deca milionera: Evo čemu se mali Jan najviše obradovao, a nisu pokloni

 

 

Posetom lekaru za korekciju i nadogradnju lepote sama se pohvalila na "Instagramu", a prvo što su se svi pitali jeste zašto joj je to neophodno. Lepota Nataše Pavlović po mišljenju mnogih unikatna je, a njena koža lica i tela još uvek vrlo privlačna i mlada.

Pročitajte: On slavi dan kad me je prvi put video: Ovako su Nataša Pavlović i njen tajanstveni suprug izgledali na venčanju (foto)

Instagram

 

Na ovo pitanje znatiželjnih pratilaca voditeljka nije dala odgovor ali je potvrdila ono što su mnogi znali a to je da žene posle 40-te godine moraju znatno više da ulažu u svoj izgled, ne uvek estetskim korekcijama i odlaskom pod nož, ali svakako ubrizgavanjem koktela, botoksa ili pak primenjujući PRP vampirski tretman i mezoterapiju, na kraju krajeva sve ono što će njihovom licu dati još par godina jedrine i sjaja.

Komentari (0)

Loading