
Ko bi rekao da se ona odlično snalazi u kuhinji: Ivana Dudić raspametila fanove receptom za cimet rolnice - Mekane su kao duša
Recept Ivane Dudić za cimet rolnice oduševio instagramere

Luka Šarac
Recept Ivane Dudić ćete obožavati.
Ne, ona nije samo talentovana glumica, povremeno blogerka i model, ona je i odlična domaćica, najpre kuvarica.
Pročitajte: Tiki Staniću koleginica pala u zagrljaj pred svima pa mu izjavila ljubav! Godište je njegovih ćerki, a svi je dobro znate (FOTO)
Otkako je donela odluku da ode iz porodičnog doma i krene u samostalan život, kupivši sebi stan, Ivana Dudić morala je da se podseti veština svoje majke koja je poznata po tome što besprekorno vodi domaćinstvo.

Jovanka Bojković
Po uzoru na majku pa i baku, Ivana je pristupila održavanju stana, a i u kuhinji se s vremenom izveštila, što je dokazala i nedavno objavivši fotografiju na Instagramu sa cimet rolnicama.
– Ne bih da se hvalim, ali iskidala sam – napisala je mlada umetnica, a svi su odmah potrčali na pretraživač da vide kako se pomenute rolnice spremaju.
Jovanka Bojković
Mi vam predstavljamo jedan od recepata:
Pročitajte: Novi dečko Ivane Dudić je TAKAV DASA - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, sve žene joj zavide na ovakvom frajeru
Rolnice sa cimetom
Sastojci:
Testo:
suvi kvasac 1 kesica
prašak za pecivo 1/2 kesice
šećer 60 g
puter 30 g
so 1/4 kašičice
mleko 120 ml
voda 60 ml
Fil:
žuti šećer 100 g
puter 100 g
cimet 20 g
Premazivanje: Instagram
puter 60 g
šećer u prahu 200 g
mleko 5 kašika
U činiju sipajte mlako mleko i vodu, kvasac i kašiku šećera, pa ostavite da kvasac nadođe. Uz mešanje dodajte ostatak šećera, so i otopljeni puter i jaja. Ovu smesu prelijte preko brašna i umesite testo. Ostavite ga da naraste.
Pomešajte rastopljeni puter, šećer i cimet. Razvucite testo u pravougaonik i pramažite ga filom od cimeta i šećera, pa urolajte. Nožem isecite rolnice, stavite ih u pleh i ostavite da još malo rastu.
Rolnice pecite oko 15 minuta na 200 stepeni. Za preliv pomešajte otopljeni puter sa šećerom u prahu i mlekom, pa prelijte prohlađene rolnice.
Uživajte uz recept Ivane Dudić i poslasticu po njenom ukusu!
Komentari (0)