Lifestyle

Nakon što se verila preselila se u luksuznu nekretninu: Zavirite u dom Ivane Dudić, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Dom Ivane Dudić vrlo je moderan i po svemu poseban

Nakon što se verila preselila se u luksuznu nekretninu: Zavirite u dom Ivane Dudić, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Ivana Dudić jedna je od retkih glumica koje su od svog honorara uspele sebi da priušte nekretninu, ipak mlada umetnica tek kupljeni dom napustila je po odluci da svom izabraniku potvrdno odgovori na sudonosno pitanje "Hoćeš li da se udaš za mene". Dom Ivane Duduić od toga momenta postao je luksuzan stan nimalo sličan onom koji je opremala za samački život.

Pročitajte: Na ruci Ivane Dudić zasijao prsten! Veridba više nije tajna, evo ko je MISTERIOZNI i PROBLEMATIČNI muškarac za kog se udaje!

Instagram

 

Zvezda serije "Od jutra do sutra" i njen tajanstveni izabranik zajedničku nekretninu opremili su složno usklađujući ukuse, a po fotografijama koje ona rado deli sa pratiocima na "Instagramu" reklo bi se da su svakom detalju posvetili posebnu pažnju.

Pročitajte: Ovakvu je još nismo videli: Ivana Dudić iskoračila iz zone komfora (FOTO)

Instagram

 

Ivani je na prvom mestu bila važna udobnost, zatim da nameštaj bude moderan, a naposletku da u njemu ona ima prostora za svoje umetničke vežbe i pripremu za zahtevne uloge.

Pročitajte: Ivana Dudić jedva zadržala suze: Vest koja ju je ostavila bez teksta stigla usred snimanja

Instagram

 

Dnevni boravak, stoga, krasi udoban sivi kauč, sa velikim jastucima, tu je i komoda za televizor u boji drveta sa dodacima tamnijih crnih nijansi. Sobu u kojoj glumica i njen budući muž provode najviše vremena takođe krase i velike podne lampe, ali i kutak za njenog kućnog ljubimca.

Pročitajte: Ispovest Ivane Dudić: Otac je švercovao, kockao se, pio, nema šta nije radio, mama je na kraju pobegla od kuće

Instagram

 

Dom Ivane Dudić dodatno poželjnim čini i velika terasa sa predivnim pogledom, na kojoj glumica voli da provodi najveći deo dana.

 

Komentari (0)

Loading