Celebrity News

Tiki Staniću koleginica pala u zagrljaj pred svima pa mu izjavila ljubav! Godište je njegovih ćerki, a svi je dobro znate (FOTO)

Brak Tihomira Stanića dug je tri i po decenije, ipak stalno je na meti novinara

Tiki Staniću koleginica pala u zagrljaj pred svima pa mu izjavila ljubav! Godište je njegovih ćerki, a svi je dobro znate (FOTO)

Ata Images

Ako je verovati medijima koji su ljubavnu priču glumca i njegove izabranice davnih dana pokušali da prenesu u potpunosti, brak Tihomira Stanića i njegove supruge Jelene počeo je svega par dana nakon upoznavanja, koje se dogodilo sasvim slučajno na aerodromu.

Facebook

 

Tika je za medije izjavio da se zaljubio na prvi pogled, a očigledno je da ni druga strana nije bila imuna. Zajedno su tada otputovali na službeni put, a po povratku skrojili život za dvoje.

Pročitajte: Ovo je jedina zajednička fotka Tihomira Stanića sa ženom koja mu je rodila dve ćerke! Sada je jasno zašto se priča da su pred razvodom

Dolaskom starije ćerke životni prostor prilagodili su tročlanoj porodici, a potom i četvoročlanoj kada je druga naslednica stigla u njihov život.

Uprkos tome što je glumac bio tada vrlo poročan, sam je priznao da se kockao i stalno bio u alkoholisanom stanju, sve je učinjeno da brak Tihomira Stanića opstane.

tihomir stanic sa cerkom, Boško Karanović

 

Njegova supruga podnela je veliku žrtvu, a čini se da ni glumcu, koji se zarad ljubavi prema izabranici i ćerkama preko noći odrekao poroka, nije bilo lako.

Pročitajte: Zbog nje je prestao da pije! Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Uprkos izazovima, kojih i dan-danas ima zahvaljujući životnim okolnostima, a najviše medijima, par je opstao i opstaje i dalje, a čini se da nakon svega što su zajedno proživeli i preživeli ljubomora najmanje može da poremeti njihov odnos.

Da Jelena ni najmanje nije ljubomorna, svedoči to što se Tihomir slobodno ponaša u ženskom društvu i ne krije da uživa u tome.

Instagram

 

 

Tome najbolje svedoči slika sa 30 godina mlađom koleginicom Ivanom Dudić, na kojoj je do izražaja, pored zagrljaja, došla poruka koju je mlada glumica posvetila starijem kolegi.

– Koliko te volim – napisala je Ivana i vrlo vešto zaintrigirala medije da pišu o tom odnosu.

Da li će Jelena, koja ne voli publicitet i ima razumevanja za supruga, ovog puta odreagovati, vreme će pokazati. 

 

Komentari (0)

Loading