U prodaji je novi 939. broj magazina Story
02/12/2025
4 min
U prodaji je novi 939. broj magazina Story
Autor: Andrea Netović | 25/11/2023
Recept Anastasije Ražnatović oduševio fanove mlade pevačice, koja se očigledno osim na sceni odlično snalazi i u kuhinji.
Nije tajna da folk zvezda od rođenja ima kućnu pomoćnicu, kao i kuvaricu te da nije imala mnogo potrebe da provodi vreme kraj šporeta.
Svojom voljom naučila je da priprema razne stvari, najpre slatkiše među kojima je i recept Anastasije Ražnatović za marcipan kuglice.
Instagram
Našalila se svojevremeno Tasa da je zahvaljujući ovoj poslastici osvojila srce svog izabranika, fudbalera Nemanje Gudelja za kojeg se ove godine trajno udala i zvanično se preselila u Sevilju.
Da li se i u kojoj meri Cecina naslednica bavi gastronomijom u svom novom domu u Sevilji verovatno će ostati tajna, ono što se spekuliše je da je pomenutim kolačima ona očarala prvo svekrvu Oliveru, zatim devera Dragog a zatim i zaovu Vanju, sa kojom je u poslednje vreme uspostavila divan odnos.
Instagram
Ako je i vama potrebno da putem stomaka osvojite nečije srce pogledajte recept Anastasije Ražnatović za kuglice sa pistaćima i marcipanom u produžetku.
Sastojci:
- 200 g marcipana
- 100 g neslanih pistaća
- 2-3 kašike prah šećera
- 200 g bele čokolade
Praktična žena- youtube printscreen
Priprema:
Marcipan staviti u jednu dublju posudu. Pistaće iseckati sitno pa dodati marcipanu kao i prah šećer. Sve dobro izmešati tako da se napravi jedinstvena smesa. Od smese praviti kuglice veličine po želji. Rastopiti belu čokoladu, pa kuglice umakati u nju i polagati u papirne korpice.
U prodaji je novi 939. broj magazina Story
02/12/2025
4 min
U prodaji je novi 939. broj magazina Story
Toplo porodično gnezdo za Bilju i naslednice: Ovo je luksuzna vila Ace Pejovića od 800.000 evra FOTO
02/12/2025
2h
Dom Ace Pejovića luksuzna vila od 800.000 evra
Šta je Ana Ivanović navela kao razlog razvoda od Bastijana? Nemački mediji bruje o detaljima!
02/12/2025
5h
Šta je Ana Ivanović navela kao razlog razvoda od Bastijana?
Komentari (0)