Celebrity News

U srcu Olivere Gudelj za Anastasiju nema mesta! Najnovija objava jasno pokazuje da od pomirenja nema ništa (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović nikako ne prihvata snajku

U srcu Olivere Gudelj za Anastasiju nema mesta! Najnovija objava jasno pokazuje da od pomirenja nema ništa (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović, Olivera Gudelj u centru je medijske pažnje otkako se doznalo da nije u najboljim odnosima sa izabranicom svog najstarijeg sina Nemanje.

Dokaz da su nesuglasice nepremostive jeste i to što ni nakon svega što je sa svojim izabranikom lepa Tasa prošla ona nije naišla na podršku od strane Nemanjine majke, bar ne javno, iako su svi očekivali da će njih dve naći zajednički jezik.

Instagram

 

 

Na "Instagramu" se već duže vreme ne prate, a prvi korak ka tome napravila je upravo svekrva Anastasije Ražnatović koja je na istom veoma aktivna.

Pročitajte: Fotografija kao dokaz! Olivera Gudelj konačno smekšala, prigrlila Anastasiju i zaboravila sukobe (FOTO)

Iako u poslednje vreme ona pratioce buni odlukama da se čas povuče sa društvenih mreža, čas aktivira nalog, otključa ga, pa iznova zaključa, svakim svojim postom ona stavlja do znanja da za popularnu snajku na istom nema mesta, te do sada nije osvanula objava koja sluti na njeno pomirenje sa Anastasijom.

Instagram

 

 

Naprotiv, svi u njenim objavama vide samo provokaciju na Tasin račun i kada za to ima povoda i kada nema, a zbog čega nosi epitet nezgodne svekrve svedoči još jedna njena objava u nizu.

Pročitajte: Srce Olivere Gudelj nije izdržalo - Mesecima se borila, ali nije uspela (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović naime objavila je sliku sa plaže koja u srcu nacrtanog od peska sadrži inicijale "NONDV" i svima je jasno da su to početna slova imena članova porodice Gudelj: Nebojše, Olivere, Nemanje, Dragiše i Vanje.

Instagram

 

 

Mnogi su se zapitali da li ovo srce nije bilo dovoljno veliko da stane još jedno slovo - slovo “A”, te doneli zaključak kako Olivera još uvek Tasu ne smatra članom porodice.

Instagram

 

 

Ipak, i pored svih nedaća sa kojima se u poslednje vreme susreću, Anastasija i Nemanja uspešno održavaju svoju ljubav i uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, a da se na neodobravanje gospođe Gudelj preterano ne obaziru svedoče i njihove zaljubljene objave na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading