
Rada Manojlović u patikama koje sve devojke obožavaju, ali haljina je čist promašaj FOTO
01/07/2025
5h
Patike Rade Manojlović najudobnije koje ćete probati
Autor: Andrea Netović | 28/04/2024
Recept Petra Graša za dane posta odlična je alternativa
Ata Images/Antonio Ahel
Malo ko zna da je recept Petra Graša za pripremu brancina sa rukolom i paradajz sosom omiljeno jelo njegove bivše izabranice Danijele Martinović, sa kojom je odnos iznenada prekinu nakon više od dve decenije i oženio se 15 godina mlađom Hanom Huljić.
S obzirom na to da se gotovo tri decenije zabavljao sa svojom sugrađankom, koja je veći deo života, kao i on uostalom, provela na primorju, nikoga nije začudilo što su morski specijaliteti dodatak njihovoj trpezi.
Ulaskom u vezu, a potom i brak sa Hanom, ćerkom svog dobrog prijatelja Tončija Huljića, Grašo navike u tom pogledu nije menjao.
I dalje kad god ima malo slobodnog vremena voli da zasuče rukave, kecelju zadene za pojas i u kuhinji sprema jela koje je naučio od oca, dede, prijatelja ugostitelja.
Činjenica da kraj sebe ima muškarca koji se ne stidi da se dohvati oklagije veoma raduje Hanu, koja se, nažalost, sve češće suočava se Petrovom prošlošću i životom koji je vodio kraj Danijele.
Antonio Anhel / Ata images
Iako je ona našla novog partnera, dok su njih dvoje dobili ćerku Albu, svako pojavljivanje u medijima otvara ranu i podseća na nešto što je bilo.
Čak i taj pomenuti recept Petra Graša za pripremu brancina stvar je prošlosti i nekakvog iskustva koje je stekao dok je još bio mladi pevač i kantautor, a za ruku je držao Danijelu.
Posno Grašovo jelo u ovim preduskršnjim danima dobro dođe, a sastojci i priprema su vam u produžetku.
Sastojci:
- 4 fileta brancina (s kožom)
- Vegeta Maestro morska so
- 300 g "chery" paradajza
- 80 g mlade rukule
Za preliv:
- 3 kašičice balzamiko sirćeta
ATA images
Kako Grašo izgleda sa keceljom možete pogledati OVDE.
Priprema:
Operete rukolu, procedite je i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade.
Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite "aceto balsamico" (balzamovo sirće), maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine.
Prijatno!
Rada Manojlović u patikama koje sve devojke obožavaju, ali haljina je čist promašaj FOTO
01/07/2025
5h
Patike Rade Manojlović najudobnije koje ćete probati
Horoskop za 2. jul: Rakovi konačno vide plodove svog rada, Lavovima potrebno još više pažnje
01/07/2025
6h
Horoskop za 2. jul 2025. godine
U prodaji je novi 934. broj magazina Story
01/07/2025
7h
U prodaji je novi 934. broj magazina Story
Opasnost u neposrednoj blizini: Trudna Aleksandra Prijović strahuje
01/07/2025
8h
Trudna Aleksandra Prijović strahuje
Čestitamo! U domu Tanje Savić se slavi, sin Đorđe najsrećniji FOTO
01/07/2025
11h
Slavlje u domu Tanje Savić, još jedno u nizu
Komentari (0)