
Posle 40 godina braka Bilja Jevtić neće više da ćuti: Istina o svađama sa Acom iza zatvorenih vrata
18/09/2025
7h
Brak Bilje Jevtić i Ace Ilića interesantna je tema za javnost
Autor: Andrea Netović | 28/04/2024
Ata Images/Antonio Ahel
Malo ko zna da je recept Petra Graša za pripremu brancina sa rukolom i paradajz sosom omiljeno jelo njegove bivše izabranice Danijele Martinović, sa kojom je odnos iznenada prekinu nakon više od dve decenije i oženio se 15 godina mlađom Hanom Huljić.
S obzirom na to da se gotovo tri decenije zabavljao sa svojom sugrađankom, koja je veći deo života, kao i on uostalom, provela na primorju, nikoga nije začudilo što su morski specijaliteti dodatak njihovoj trpezi.
Ulaskom u vezu, a potom i brak sa Hanom, ćerkom svog dobrog prijatelja Tončija Huljića, Grašo navike u tom pogledu nije menjao.
I dalje kad god ima malo slobodnog vremena voli da zasuče rukave, kecelju zadene za pojas i u kuhinji sprema jela koje je naučio od oca, dede, prijatelja ugostitelja.
Činjenica da kraj sebe ima muškarca koji se ne stidi da se dohvati oklagije veoma raduje Hanu, koja se, nažalost, sve češće suočava se Petrovom prošlošću i životom koji je vodio kraj Danijele.
Antonio Anhel / Ata images
Iako je ona našla novog partnera, dok su njih dvoje dobili ćerku Albu, svako pojavljivanje u medijima otvara ranu i podseća na nešto što je bilo.
Čak i taj pomenuti recept Petra Graša za pripremu brancina stvar je prošlosti i nekakvog iskustva koje je stekao dok je još bio mladi pevač i kantautor, a za ruku je držao Danijelu.
Posno Grašovo jelo u ovim preduskršnjim danima dobro dođe, a sastojci i priprema su vam u produžetku.
Sastojci:
- 4 fileta brancina (s kožom)
- Vegeta Maestro morska so
- 300 g "chery" paradajza
- 80 g mlade rukule
Za preliv:
- 3 kašičice balzamiko sirćeta
ATA images
Kako Grašo izgleda sa keceljom možete pogledati OVDE.
Priprema:
Operete rukolu, procedite je i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade.
Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.
U staklenu činiju stavite "aceto balsamico" (balzamovo sirće), maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine.
Prijatno!
Posle 40 godina braka Bilja Jevtić neće više da ćuti: Istina o svađama sa Acom iza zatvorenih vrata
18/09/2025
7h
Brak Bilje Jevtić i Ace Ilića interesantna je tema za javnost
Bajka za malog Alekseja: Sofija i Luka su se baš potrudili da sinu ulepšaju divan dan FOTO
18/09/2025
9h
Sin Sofije Milošević i Luke Jovića napunio pet godina
Darko Lazić otvorio dušu: Umoran sam, razmišljam o kraju…
18/09/2025
10h
Izjava Darka Lazića rastužila mnoge
Ni na dan venčanja je nije štedela: Svekrva je od Brene zahtevala jedno, i danas se seća njenih reči
18/09/2025
11h
Svekrva Lepe Brene na dan venčanja od Brene je tražila jedno
Komentari (0)