Celebrity News

Od Petra Graša danas nema srećnijeg čoveka! Porodica slavi, fanovi još jednom čestitaju (FOTO)

Slavlje Petra Graša počelo je od ranog jutra

Od Petra Graša danas nema srećnijeg čoveka! Porodica slavi, fanovi još jednom čestitaju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Slavlje Petra Graša povodom najdivnije vesti proširilo se na ceo region.

Slavni muzičar nije oko toga želeo da diže tenziju, međutim, njegova porodica i dragi prijatelji, najpre oni sa pop scene, nisu mogli da izdrže i radost tim povodom ne obeleže pa makar objavom na Instagramu.

Pročitajte: Više nije tajna! Hana Huljić potvrdila ono o čemu se priča

Među prvima to učinila je Nina Badrić, sa kojom je Grašo nedavno snimio i duet.

instagram/badric

 

- Sretan ti, prijatelju moj. Da se još dugo dugo družimo uz najlepše note! Lavju - napisala je pop zvezda ispod zajedničke fotografije, a iako su pojedini poželeli da Petar ima nešto drugačije radosne vesti da podeli s javnošću, recimo da će po drugi put postati otac, ubrzo nakon Nininog obraćanja svi su shvatili da je reč o rođendanu i to 48. po redu.

Boško Karanović

 

Uprkos činjenici da izgleda vrlo mladoliko, Petar je danas napunio 48 godina, što je čak 15 više od svoje izabranice Hane Huljić, koja je zasigurno suprugu ovoga jutra priredila divno iznenađenje.

Činjenica je da nakon što je u muzici ostvario sve što je mogao, u privatnom životu takođe Petar nema velikih želja, za one male nije potrebno mnogo truda a mi mu, kao i svi drugi, želimo da dosegne ciljeve i ostane zdrav i nastavi da nam daruje predivne pesme.

Pročitajte: Ispovest Danijele Martinović ledi krv u žilama! Petar i ja smo birali imena za decu, Alba je trebalo da bude moja ćerka (FOTO)

Veruje se da će hrvatski kantautor danas dobiti i party iznenađenja. On inače važi za skromnu osobu, koja ne voli velike fešte, što se moglo zaključiti na osnovu svadbenog veselja koje je priredio sa Hanom.

Krštenje ćerke takođe je upriličio u krugu najvoljenijih, a veruje se da će i ovoga puta slavlje Petra Graša biti intimno.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nije tajna da je najsrećniji kada je u vikendici u prirodi, te nikoga ne bi čudilo ako bi danas on tamo otputovao s porodicom i iskoristio vreme da se poigra za mezimicom za koju se veruje da neće ostati i jedinica.

Komentari (0)

Loading