Horoskop

Astro prognoza: Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

Astro prognoza: Retrogradna Venera ne donosi lošu sreću u ljubavi!

story

Planeta Venera u astrologiji predstavlja jaku emocionalnu energiju, prosvetljenost, dom, udobnost, lepotu, ženstvenost, vitalnost, emocionalnost, ljubavna iskustva, ali i preispitivanja

Vrlo često se za natalnu retrogradnu Veneru može čuti da ne donosi neku veliku sreću na polju ljubavi...

To i nije baš potpuno istinito. Na prvom mestu važno je znati da osoba sa ovakvom pozicijom planete ljubavi ali i novca, užitaka, estetike na ovim poljima nakon 28. odnosno 30. godine života ima drugačiji, kvalitetniji pristup.

 

Generalno, ljudima sa retrogradnom Venerom često se dešava da obnavljaju veze sa nekadašnjim partnerima, skloni su velikom preispitivanju relacija u kojima se nalaze, što ih nekada može sputavati. Takođe, ovo je siguran pokazatelj karmičkih relacija, dakle neophodno je vratiti "dugovanje" sadašnjem emotivnom, odnosno bračnom partneru.

Veliki godišnji horoskop za 2020: Evo kome će konačno svanuti!

Od ličnog horoskopa zavisi da li će partnerstvo trajati.

Pored toga, Venera predstavlja novac i ovi ljudi su često, u ranijim godinama suočeni sa preprekama na ovom polju, da bi se to kasnije prevazišlo.

Ukoliko se čovek na vreme informiše o čemu se radi, biće mu jasno zbog čega se dešavaju određena iskustva i sigurno je da mu ta informacija može doneti unutrašnji mir, koji je osnova za sreću.

Poslušajte našeg astrologa Helenu Cupać...