Horoskop

Danas je najintenzivniji mlad Mesec i može vam promeniti život: Evo na koje znakove horoskopa najviše utiče

Mlad Mesec u Lavu počeo je danas u 11:38 časova, a simbolizuje novi početak za sve horoskopske znakove.

Danas je najintenzivniji mlad Mesec i može vam promeniti život: Evo na koje znakove horoskopa najviše utiče

Shutterstock

Astrolozi su avgust 2023. godine proglasili "paklenim mesecom", jer će najveći broj planeta ići retrogradno. Ipak, naredne dve nedelje mogu da budu povoljne za određene znakove horoskopa i to zahvaljujući mladom Mesecu u Lavu. On je počeo danas u 11:38 časova, a astrolog Vladimir Vlajić otkrio je šta svaki znak može da očekuje. Evo ko će briljirati u poslu, a koga čekaju poteškoće u ljubavi:

- Mlad Mesec u Lavu će prvo pokrenuti određene ambicije, jer to jeste simbolika Lava. On ima potrebu da vlada i napreduje, a to je energija koja će biti prisutna u naredne dve nedelje. Mlad Mesec jeste u sredu, ali energija je počela da se oseća pre sat vremena. Znak Lava vlada emotivnim odnosima, tako da će tu biti izvesnih tumbanja. Kod nekih će biti povoljno, a kod nekih nepovoljno - rekao je astrolog u emisiji "150 minuta" na "Prvoj" i otkrio šta možemo da očekujemo:

 

Ovo je detaljna prognoza 

Ovan 

Ovnovima će potencijalni problem biti hedonizam. Želeće da se opuste, malo više da pojedu i popiju i to može da im smeta. Ovo je nedelja u kojoj će izlaziti i družiti se, biće u centru pažnje. Za vikend se možda odluče da uđu u emotivnu priču. Što se tiče zauzetih, ovo je potencijal za proširenje porodice. Ovnovi će se obradovati nekom uspehu partnera. Naglašen je aspekt javnosti. Ovo je nedelja u kojoj će pojačano trošiti, a trebalo bi da slede neki autoritet. Neko ko je uspešan može da im raskrči put.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Bikovi će patiti od glavobolja. Venera je još uvek u čudnim energijama, a ona je njihov vladar i zaslužna je za čudno raspoloženje. Biće bolje u drugoj polovini sledeće nedelje. Ovo je nedelja porodičnih okupljanja, baviće se nekretninama, kreditima, nasledstvom. Zauzeti Bikovi mogu nešto da slave, a slobodni će upoznati nekoga u blizini kuće. Treba da budu oprezni u finansijskim transakcijama, posebno u naredna tri dana. Aspekt Meseca pokreće pitanje nekretnine, ali bolje sačekajte sredu i četvrtak.Blizanci

Blizanci osećaju nervozu. Mogu da upoznaju nekoga na kraćem putu, to će biti neko sa razlikom u godinama, a ja bih rekao da je reč o mlađim osobama. Blizanci treba da vode računa o tajnim vezama, nudiće im se takvi odnosi, naročito naredna dva dana, kao i za vikend. Na to moram da ih upozorim. Ako su u tajnoj vezi, može da bude neko otkrivanje, neki skandal. Odličan aspekt za saradnju sa strancima i inostranstvom.

 

Rak

Rakovi treba da vode računa o stomaku, a kod njih takođe može da se pojavi neko ko je mladolik ili mlađi. Stoji im mogućnost da učvrste ljubav i uđu u bračni odnos. Ovo je mogućnost da započnu bitan posao koji izvesno čekaju. To je baš dobro za njih. Imaće čemu da se raduju.

Pročitaje: Mesečni horoskop za avgust 

Lav

Mlad Mesec se dešava u njihovom znaku, a Lavovi će biti željni pažnje, biće željni svega, a sve će to da izbije u prvi plan. Zbog toga mogu da naprave problem. Koliko god da Lavovima suštinski jeste dobar period, treba da obrate pažnju na komunikaciju sa drugima. Unutrašnji osećaj im je dosta jak. Traže pažnju, a pre će ih osvajati nego što će oni da osvajaju. Pojavljuje se neko iz drugog mesta, neko ko je neobičan po izgledu, oblačenju ili ophođenju. Od četvrtka im stoji dosta dobar uspeh, moguće je da će vikend biti radan.Devica

Device treba da vode računa o krvnom pritisku i kičmi. Stoji im mogućnost za ulazak u nedozvoljenu ljubav. Device će sebi da zadaju zadatak i dobro će ga odraditi. Slušaće svoju intuiciju i koliko god im priča delovala komplikovano, četvrtak i petak će sve razrešiti i ići će im u korist. Brzo će se vezivati za osobe koje upoznaju u ovom periodu. Device će nekome pomoći u profesionalnom segemntu, a to će višestruko da im se vrati. Odlična nedelja za kreativce, ali da povedu računa o ulaganju.

 

Vaga

Vage će biti popularne, svi će želeti da provedu vreme sa njima.  

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpion

Škorpije flertuju. Zauzete će biti ljubomorne. Početkom nedelje da povedu računa o odnosu sa šefom, krajem nedelje im stoje dosta dobri aspekti.

Strelac

Strelčevima stoji mogućnost da se spoje sa nekim sa kim se dopisuju izvesno vreme, a kada je u pitanju poslovni segment, stoje im ozbiljne novine u četvrtak i petak.

.

Jarac

Jarčevima su kosti na udaru. Posvećeni su poslu, pa mogu da zapostave partnera. Početkom nedelje se bave novcem drugih ljudi. Druga polovina nedelja im donosi put i komunikaciju sa strancima. 


Vodolija

Vodolije su nervozne, želeće nešto poslovno da proguraju i uspeće uz pomoć drugih. Početak nedelje im se vezuje za neko rivalstvo, kao da će neko želeti da ih spusti i ponizi. Kraj nedelje donosi mogućnost da nešto naplate. To je očekivani novac. Mogu da se raduju poslovnom segmentu.

Ribe

Ribe u emotivnom delu zapostavljaju partnera, treba da se posvete porodici. Slobodnim Ribama stoji mogućnost da uđu u emotivnu priču sa nekim ko im je poznat. Početak nedelje je naporan, a druga polovina nedelje im donosi promenu posla. Oni koji traže posao, ovo im je odličan period.

Komentari (0)

Loading