Horoskop

Horoskop za 20. novembar: Ovnovi imajte strpljenja, Rakove očekuju ljubavne varnice

Dnevni horoskop za 20. novembar 2023. godine

Horoskop za 20. novembar: Ovnovi imajte strpljenja, Rakove očekuju ljubavne varnice

joshua albanese / pexels

Horoskop za 20. novembar 2023. godine

Ovan: 

Posao: Odličan radni start očekuje većinu Ovnova, da bez žurbe, ali uz dosta angažovanja uspešno i bez većih prepreka ostvare svoje zacrtane radne ciljeve.

Ljubav: Ukoliko vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste mogli da se pozabavite njihovim razrešavanjem.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Dosta obaveza očekuje prvog radnog dana u sedmici većinu tipičnih Bikova. Pozabavite se odrađivanjem zaostalih obaveza, i ukoliko je potrebno zatražite pomoć od osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste naumili da povedete razgovor sa dragom osobom o nekim važnim budućim temama. Pomoći će vam i dobar prijateljski savet.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle pokrete.


Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla. Tipični Blizanci mogli bi da očekuju i  nešto žučniju verbalnu diskusiju sa poslovnom konkurencijom.

Ljubav: Moguće je da tokom ovog dana ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

Horoskop za 20. novembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Od početka prvog radnog dana u sedmici čekaju vas velike obaveze i povećan obim posla. Rakovi sve postižu samo da se dovoljno dobro organizuju i zatraže minimalnu pomoć.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi ljubavna varnica koja može danas zaiskriti u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pročitaje: Mesečni horoskop za novembar - Lavovi, vreme je za novu ljubav! Pripadnike ovog znaka očekuje velika poslovna prilika 

Lav

Posao: Za najtipičnije predstavnike znaka Lava danas bi možda nabolje bilo da deluju iz ilegale i tako izbegnu eventualne situacije verbalne konfrontacije.

Ljubav: Dan nije povoljan za krupne odluke i poteze, ali svakako jeste prilično korektan za koketiranje, flert ili neko lagano, opušteno dešavanje.

Zdravlje: Prekontrolišite kardiovaskularni pritisak.

Devica

Posao: Pridržavajte se svog detaljno isplaniranog plana profesionalnih aktivnosti i nema razloga za brigu.

Ljubav: Niste u svom najboljem ljubavnom elementu, ali to ne znači da se morate prepustiti potpunoj letargiji, pozitivno razmišljanje i osmeh nikada nisu suvišni.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Horoskop za 20. novembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao: Umesto forsiranja, možda bi danas najbolje bilo da se oslonite i prepustite najvažnije konce u ruke osobi od poverenja.

Ljubav: Nedavno ostvareno novo poznanstvo uglavnom preokupira vašu pažnju u sferi ljubavi, a danas je vrlo verovatno novo poznanstvo sa još jednom veoma interesantnom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno odradite na sasvim zadovoljavajući način, a moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou, ukoliko ne, biće prilika u narednom periodu.

Zdravlje: Osetljivost pluća i respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Uz dobru organizaciju i raspodelu obaveza, većina Strelčeva ne bi trebalo da brine zbog eventualnog povećanja obima posla.

Ljubav: Bez obzira na to koliko ste umorni ili neraspoloženi za dešavanja na ljubavnom polju, uvek se pronađe neka rezervna energija što će vam dati podsticaj.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

 

Jarac

Posao: Oslonite se na sopstveno iskustvo i budite direktni u ophođenju sa osobama koje vam nisu naklonjene, i samo tako ćete neke stvari isterati na čistac na vaše veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Odličan dan je da se sa puno pažnje i ljubavi posvetite u potpunosti i iskreno vašoj dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.


 

Vodolija

Posao: Pokušajte da se uz bolju organizaciju i preraspodelu obaveza na prioritete, izborite danas sa povećanim obimom posla i obaveza.

Ljubav: Makar nekoliko opuštenih trenutaka i vremena posvećenog ljubavnim dešavanjima mogu danas doneti Vodolijama više pozitivnih stvari i benefita za budući period.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Iako vas očekuje povećan obim posla, nemojte paničiti, kako biste izbegli eventualne greške u nizu. Završićete sve svoje obaveze uspešno.

Ljubav: Lepi događaji u sferi ljubavi potencijalni su razlog da se zanesete i makar na trenutak isključite iz realnih dešavanja. Uživajte.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Horoskop za 20. novembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading