Horoskop

Dnevni horoskop za 3. decembar 2023. godine: Ribe u velikom stresu, Vodolije na hitnu dijetu

Dnevni horoskop za 3. decembar 2023. godine za sve znakove

Dnevni horoskop za 3. decembar 2023. godine: Ribe u velikom stresu,  Vodolije na hitnu dijetu

Shutterstock

Horoskop za 3. decembar 2023. godine3

Ovan: 

Posao: Ove nedelje većina tipičnih predstavnika astrološkog znaka Ovna, najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Potencijalno moguće sitnije verbalne nesporazume sa dragom osobom pokušajte da ublažite pre svega strpljenjem i traženjem kompromisnih rešenja.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vreme krenete sa pripremama za sledeću radnu sedmicu, jer osobe rođene u znaku Bika čekaju velike obaveze.

Ljubav: Sudeći na osnovu najvažnijih astroloških parametara, drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspešnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne obaveze, danas ćete nešto od svega ipak morati da korigujete.

Ljubav: Tokom ove nedelje situacija na polju vaših ljubavnih odnosa, najverovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnih dana.

Zdravlje: Kardiovaskularne tegobe.

Horoskop za 3. decembar za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Uz uobičajene kućne poslove, tipični  Rakovi bi mogli da očekuju i neku interesantnu komunikaciju sa strancima, možda dobijete i neku poslovnu ponudu.

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama, ukoliko imate želju i volju da nadoknadite propuste iz prošlog perioda ukoliko ih je bilo. Vaša draga osoba će to umeti da ceni.

Zdravlje: Iole značajniji zdravstveni problemi danas je realno da vas zaobiđu.

Pročitajte: Mesečni horoskop za decembar - Jarčevi, odnosi na poslu konačno dolaze na svoje! Jednom znaku smeši se romantično putovanje



 

Lav

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Lava danas može očekivati malo više nervoze, zbog par ne baš povoljnih informacija u vezi narednih poslovnih obaveza.

Ljubav: Zbog pomenute nervoze moguće su neke ishitrene reakcije i oštrija komunikacija sa voljenom osobom. Potrudite se da sve to makar malo ublažite.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Devica

Posao: Drugi dan vikenda nije pogodan da se tipične Device previše bave analiziranjem i brojnim kombinacijama po pitanju profesionalnih obaveza koje dolaze. Ipak je to jače od vas.

Ljubav: Stabilan i relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavi. Rešavanje eventualnih nezadovoljstava ostavite za kasnije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada i virusnih infekcija.

Horoskop za 3. decembar za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao:Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici znaka Vage posvete odmoru i relaksaciji i tako napune baterije za novi profesionalni ciklus.

Ljubav: Realno je očekivati da vas danas u određenoj meri iznervira komplikovana situacija, koju inače pokušavate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Sve ukazuje da uskoro dolaze bolji poslovni dani, pa će većina Škorpija i danas biti zauzeta pripremama, analizama i razmišljanjima u tom pravcu.

Ljubav: Vaša ljubavna pažnja može biti usmerena ne samo na jednu osobu, pa je pitanje kojoj dati prednost.

Zdravlje:Pad imuniteta.

Strelac

Posao: Poradite tokom ovog prvog dana vikenda na pripremi terena za buduće poslovne poduhvate.

Ljubav: Danas postoji velika verovatnoća da bude nekoliko intrigantnih kontakata, koji zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Posvetite se adekvatnoj relaksaciji i odmoru.

Jarac

Posao: Bezmalo sve obaveze koje su  tipični Jarčevi isplanirali pretrpeće neke izmene i korekcije, a na vama je da pokušate da se prilagodite okolnostima.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja na polju ljubavi, sami sebi ste najveća konkurencija, odnosno ličnim propustima možete zakomplikovati aktuelnu situaciju.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije.


 

Vodolija

Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima zbog nerazumevanje vašeg pristupa poslu, ali uspećete to da rešite.

Ljubav: Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili vezano za zajedničko provedeno vreme.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Iako je logično da vas danas ekstra iznerviraju vesti o promenama poslovnih planova, nemojte se previše brinuti, imate realne šanse da se adekvatno prilagodite.

Ljubav: Potrudite se da ne optužujete partnera za neke stvari, već prvo proverite da li su vaše primedbe na mestu, jer ga možete uvrediti, pa svakako očekujte burnu reakciju.

Zdravlje: Stres, napetost.

Horoskop za 3. decembar preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading