Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Spremite se za NAJBOLJIH 30 DANA ove godine!

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Spremite se za NAJBOLJIH 30 DANA ove godine!

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki horoskop za septembar.

Ovan
Posao: u septembru ćete biti više nego motivisani za posao. mogući su I sitni sukobi, pa harmonizacija kao I podrška od kolega. Ljubav: na ovom polju, ako ste zauzeti, nećete se najbolje razumeti sa voljenom osobom. ako ste slobodni, ljubav je tačno preko puta vas. Zdravlje: povećanje telesne mase.

Bik

Posao: do druge polovine meseca septembra imate odlične aspekte koji vam omogućavaju uživanje u plodovima rada. Od 14.9 ćete biti skloni diplomatiji pa je moguće pomirenje sa jednom osobom. Ljubav: postoje neke nejasnoće u odnosu u kom se nalazite koje ćete želeti rešiti. Ako ste slobodni, prva polovina meseca je daleko dinamičnija od druga, pa eto prilike za novu ljubav. Zdravlje: osetljiv stomak.

Blizanci
Posao: na prvom mestu su sada pordični odnosi, ali i pitanje nekretnina koje ćete po svaku cenu želeti rešiti. Ne zapostavljate ni karijeru. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, moguće trzavice koje možete rešiti razgovorom, ali sačekajte drugu polovinu meseca. Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu vrednu i radnu osobu. Zdravlje: prolazna nervoza.

Rak
Posao: sve ono što ste planirali u prošlosti, sada dolazi do realizacije. Moguća promena posla. Ljubav: zajedno sa voljenom osobom postavljate velike ciljeve, ali je moguć ulazak u aferu. Ako ste slobodni, ljubav bi mogla započeti jednom porukom. Zdravlje: Dobro se osećate.

Lav

Posao: očekuju vas troškovi ali i mogućnost novih vidova zarade. U skladu sa vašim potrebama, vi ćete ponudu prihvatiti ili ne. Ljubav: zauzeti pripadnici vašeg znaka su okrenuti svojim potrebama, odnosno obavezama I ostaje malo prostora za ljubav. Oni koji su slobodni podižu kriterijume I tako sužavaju izbor partnera. Zdravlje: u redu je.

Devica
Posao: vaša organizacija i analitičnost sada dolazi do izražaja, ali se ne zalećite pri odlukama, jer Neptun može doneti pogrešne procene. Idite korak po korak. Ljubav: prve tri nedelje meseca se još uvek bavite preprekama iz prošlosti, ali od 18.9 okrećete novi list, savladanih lekcija. Bilo da ste zauzeti ili ne. Zdravlje: naglašena nervoza, posebno sredinom meseca.

Vaga
Posao: u vama će se javiti strahovi koji se tiču ovog polja. Obuzima vas sumnja u dobronamernost saradnika. Pouzdajte se prvemstveno na intuiciju, ali prvenestveno posmatrajte situaciju za sada. Ljubav: ako ste zauzeti, druga polovina meseca je daleko kvalitetnija, je Venera ulazi u vaš znak i samim tim ćete biti okruženi ljubavlju. Ovo se tiče I slobodnih Vaga, koje će imati priliku za tajnu ljubav. Zdravlje: u redu je.

Škorpija

Posao: naoružali ste se strpljenjem ali ste ipak vrlo energični pa ćete uspeti postići zacrtano. Javljaju se novi planovi, moguće je napredovanje u karijeri. Ljubav: sa voljenom osobom ste u dobrim odnosima, bar što se tiče prve polovine meseca, ali od 14.9 su moguća povlačenja kao I afere. Ukoliko ste slobodni, ljubav sa osobom koja je zauzeta. Zdravlje: vitalni ste.

Strelac
Posao: očekuju vas promene na polju pozicije, posebno u drugoj polovini meseca. Mnogi od vas menjaju smer na ovom polju. Presek stanja. Ljubav: na usluzi ste voljenoj osobi koja ovih dana može imati neki zdravstveni problem. Ako ste slobodni, ciljate na osobu visokog društvenog položaja. Zdravlje: moguće povrede.

Jarac
Posao: u narednim danima ćete imati potrebu ali I će neko od vas tražiti da proširite svoje znanje kada je posao u pitanju. Odlično je da energiju usmerite na to, jer ćete na pravilan način kanalisati pritisak pod kojim ste. Ljubav: pod teretom ste kada je partnerski odnos u pitanju. Suprotna strana vas ne razume a vi ne dajete objašnjenja. Ukoliko ste slobodni, posao je na prvom mestu, ali vas iz prikrajka vreba ljubav. Zdravlje: stabilno je.

Vodolija
Posao: iz dana u dan menjate raspoloženje pa u skladu s tim ste i manje više produktivni. Ne dozvolite da vas uticaj okoline usporava. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, pred vama je mesec obojen strastima, koje se mogu razvijati u pozitivnom ali I u negativnom pravcu. Slobodne Vodolije imaju priliku za kratkotrajnu avanturu. Zdravlje: izbegavajte ozbiljnije intervencije.

Ribe
Posao: pokušavate nametnuti autoritet, ali ćete morati prilično da se potrudite oko toga. Ipak, suptilniji pristup, lepa reč je mnogo bolji način. Ljubav: voljena osoba je fokusirana isključivo na sebe I od vas očekuje da se prilagodite. Oni koji su još uvek sami prilvlače pažnju vrlo atraktivne osobe. Zdravlje: moguće povrede.