Horoskop

Stiže TOTALNO POMRAČENJE MESECA: 28. oktobra sve se menja, a vrlo je važno da uradite jednu stvar

Pomračenje Meseca 28. oktobra donosi velike promene

Stiže TOTALNO POMRAČENJE MESECA: 28. oktobra sve se menja, a vrlo je važno da uradite jednu stvar

sevenstorm juhaszimrus pexels

Velike promene koje će prouzrokovati pomračenje Meseca u Biku, 28. oktobra, osetiće svi znakovi horoskopa. Većina ljudi se oseća vrlo teško ovih dana, bez energije, imaju problem sa spavanjem, a pažnju treba obratiti na dve stvari.

Planeta Zemlja je pod vladavinom znaka Bika, samim tim i pod vladavinom Venere, i to će doneti izvesne promene u oblasti finansija. Bik je znak koji je vezan za finansije. Tokovi novca se u narednih šest meseci transformišu i menjaju.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Astrolog Jelena Đokić otkriva koji će znakovi imati sreće u ljubavi i finansijama, ali i koji će imati najviše sreće.

Top tri znaka koja će imati najviše sreće u ljubavi definitivno su Jarac, Škorpija i Rak. Kada su finansije u pitanju, to su Ovan, Vaga i Vodolija, a što se tiče najsrećnijih znakova u narednom periodu: Devica, Jarac i Rak.

Nije laka energija, ali savet za sve znakove je da probude neko svetlo u sebi i da preispitaju sopstvene vrednosti koje svako od nas želi da ima i živi u ovom trenutku, kada je sve dozvoljeno.

Photo by Elisa Ventur on Unsplash

 

 


Kad god je pun ili mlad Mesec može da se posti na vodi

– Post koji traje 24 časa može da se primenjuje kad god je pun ili mlad Mesec. Naravno, kako bi se ova tehnika primenjivala, potrebno je da budete potpuno zdravi. Da poste na vodi ne mogu oni koji imaju bilo koje oboljenje bubrega, ali ni žene koje su trudne ili porodilje. Post vodom bi počeo 28. oktobra u 22.25 i trajao bi ceo 29. oktobar, što je u ovom slučaju dobro, jer je u pitanju nedelja. Kad god se posti, treba mirovati u kući i opuštati se – kaže astrolog u emisiji „Uranak" i dodaje da je ovaj period malo nezgodani za žene.

Komentari (0)

Loading