Horoskop

Mesečni horoskop za januar 2024. godine: Težak početak godine za dva znaka

Mesečni horoskop za januar 2024. godine za sve znakove

Mesečni horoskop za januar 2024. godine: Težak početak godine za dva znaka

shutterstock

Pročitajte mesečni horoskop za januar 2024. godine

OVAN

Posao: Početak meseca obeležiće pojava novih osoba u vašem poslovnom okruženju. Od 02. do 04.01. sledi sporost,  zastoji i čekanja u  poslovnom segmentu kao rezultat prethodnih lošijih perioda, ali to vam i prija da se malo odmorite, jer su još uvek praznici realno pa i za vas  nemirne Ovnove. Od 04. do 07.01. iznenada će te  menjati neke procedure i to će vas poremetiti. Veći broj  finansijskih obaveza možete rešiti u ovom periodu i budite operativni maksimalno.

Od 07. do 11.01. odnos sa najbližim saradnicima i kolegama može se malo  pogoršati, pa se potrudite da pronađete zajednički jezik.Od 11. do 14.01. imaćete  organizacionih problema. Nadređeni vrše pritisak na vas i to će vam predstavljati baš veliki problem. Od 14.do 24.01. neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi,  prihvatite prilike koje će se pojaviti. Kraj meseca donosi  povoljan kurs  na poslovnom planu, možete realizovati većinu aktivnosti koje ste zacrtali. Odnos sa onima sa kojima radite  se popraviti, a od strane  nadređenih slede bolji signali u vašem pravcu. Neki poslovi vezani za inostranstvo mogu da krenu u nekom boljem smeru, što će vam doneti veću finansijsku satisfakciju. Neki novi ljudi se pojavljuju u vašem najbližem okruženju, budite otvoreni za komunikaciju.

Pročitajte: Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu -Period velikih emotivnih i zdravstvenih izazova i finansijskih poteškoća

Ljubav: Prvi deo januara  za Ovnove koji su u emotivnim vezama je dosta dobar, koristite ove dane da pokrenete i voljenu osobu i sebe, da vam svakodnevica bude življa i ispunjenija dešavanjima. Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za neke vaše zajedničke ciljeve, velike i male. Planirajte putovanja, izlaske sa prijateljima, sve vidove okupljanja i druženja. Druga polovina meseca  u emotivnim odnosima dosta izazovnija kad su verbalni izazovi u pitanju. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, kako neke stvari koje ne biste želeli, dobiju dimenzije velikih problema i nesuglasica. Nervoza će biti prisutna obostrano i treba da imate kontrolu ponašanja i vi i druga strana. Neophodno je da se nešto  promeni, da bi razbili negativnu energiju koja je evidentna. Slobodni Ovnovi mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti pozitivne misli kod njih ih i naterati ih da gledaju malo šarenije na svet oko sebe. Ne žutite sa ulaskom u neki ozbiljniji odnos.

Zdravlje: Prva polovina januara donosi Ovnovima osetljivost respiratornih organa. Sredinom meseca problemi sa stomakom i probavom, pojačajte imunitet, bolje se hranite, meditirajte... Druga polovina meseca problematičnija naročito postoji  mogućnost povreda, kao i osetljivost glave i sinusa.

BIK

Posao: Početak januara biće naporan i zahtevan za vas, vi biste da nastavite sa praznicima što je duže moguće. U periodu od 02. do 04.01 ništa vam se  ne da  iz prvog pokušaja da uradite. Moraćete da neke situacije ponavljate, rešavate tuđe greške, a sve to će vas usporavati i nervirati. I od 04. do 07.01. vi ćete biti dosta angažovani, razapeti između obaveza, potrudite se da  sve pozavršavate na vreme. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ćete i vi biti pomalo konfuzni i skloni pravljenju greška.

Od 07.do 11.01. u dogovorima nemojte žuriti jer vam vreme sada ide na ruku. Brzina može doneti greške u koracima i vratiti neke pregovore na početak. Od 11. do 14.01. potrebno je da budete obazrivi kada je finansijski segment u pitanju. Novca ima, uspećete da naplatite i neka zaostala potraživanja, ali su trenutno vaši troškovi i odliv novca mnogo veći nego prilivi i zato budite maksimalno skoncentrisani.

Od 14. do 24.01. odnos sa nadređenima biće veoma komplikovan i  lako je moguće da svakog momenta dođete u konflikt. Kraj meseca je povoljan za stabilizaciju poslovne sfere. Vaši ciljevi počinju da se ispunjavaju i postajete itekako svesni da će one pozitivne promene koje ste priželjkivali vrlo brzo biti realizovane. Finansijski segment takođe bolji. 

Pročitajte:Znak koji će imati najviše sreće u 2024. godini - Stravično ste patili, a sada vam stiže ogromna radost

Ljubav: Prva polovina januara  kod Bikova  koji su u emotivnim vezama donosi dobro  raspoloženje. Imate podršku planetarnih aspekata za početak stabilnijeg emotivnog perioda po vas. Vi ponovo postajete vi, sumnje  i nedoumice lagano nestaju i sada možete funkcionisati na pravi način.

Period pred vama je dobar da sredite odnos sa emotivnim partnerom i idete ka opuštenijoj fazi odnosa. Druga polovina meseca značajno opuštenija imaćete odličnu komunikaciju sa partnerom. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i neko interesantno putovanje bi bilo pun pogodak u ovom trenutku.

Morate se malo više potruditi da vi budete inicijator priče, razgovora i akcija  jer je tu ključ uspeha. Slobodni  Bikovi– preko prijatelja ili društvenih kontakata, mreža –sledi vam interesantna komunikacija sa osobom koja će početi da sa vama intenzivno komunicira u prvoj polovini januara. U nastavku meseca nešto novo a staro. Možete krenuti u priču sa nekim iz bliskog okruženja, ili ćete  odreagovati na nekog koga upoznajete preko posla.

Zdravlje: Bikovima  početak meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti ,uvedite više kretanja. U drugoj dekadi januara mogući su manji  problemi  sa organima za varenje i probavnim sistemom. Zadnja dekada meseca donosi stabilizaciju zdravstvene slike i opšte poboljšanje.

Pročitajte mesečni horoskop za januar 2024. godine za preostale znakove u nastavku

BLIZANCI

Posao: U periodu od 02. do 04.01. sledi vsm širenje posla i jačannje vaše stabilne pozicije na postojećem poslu.Investirajte u nove poslova  i ti poslovi mogu biti trenutno nepoznanica za vas, ali ne bojte se, vi ćete sve uspeti da izbalansirate. Od 04.do 07.01. obratite dosta pažnje i na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju jer možete nehotice napraviti veće propuste. Od 07. do11.01. budite oprezni šta, kad, gde i sa kim pričate moguće su sabotaže od strane kolega i onemogućavanje nekih vaših planova. Protok novca će se pojačati i to više nego što očekujete. Od 11.do 14.01. obim obaveza će se  dodatno pojačati, od vas će se očekivati da budete na tri mesta u isto vreme, i to  će vam  uspevati, mnogo lakše nego inače. 

Ljubav: U prvoj polovini januara Blizanci koji ste u emotivnim relacijama morate se potruditi da  ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, podgrevate loše odnose. Pozicije planeta pod kojima ste traži od vas veliki nivo posvećenosti i odgovornosti prema osobi koju volite. Napetost će postojati i možete smatrati da partner vrši određeni pritisak na vas, koji može dovesti do toga da se iznervirate, pokrenete raspravu ili da dođe do zahlađenja odnosa.

 Druga polovina meseca vi i partner ste raspoloženiji za razgovor, za dogovor, za neke lepe poteze jedno prema drugom. Biće naglašena i opuštenost, romantično raspoloženje,  i pojačana bliskost. Iskoristite ove okolnosti koje su trenutno na vašoj strani i poboljšajte odnos sa voljenom osobom. Svesni ste i vi i partner da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme oko nekih glupih sitnica. Samo nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke nove planove o budućnosti. Slobodni Blizanci,  emotivni život se pokrenuo i oko vas počinju da se pojavljuju zanimljive ljubavne prilike. U drugoj polovini meseca može vas privući ili osoba koja je zauzeta ili neko ko vam ne može posvećivati dovoljno vremena.

Zdravlje: Blizancima  početak meseca donosi pojačanu nervozu, povremene probleme sa varenjem. Druga dekada meseca problemi sa alergijama, prehladama, respiratornim organima, morate malo ozbiljnije da se pozabavite svojim imunitetom. Kraj meseca donosi poboljšanje, uvedite umerene fizičke aktivnosti i nadoknadite preko potreban san.


RAK


Posao: Početak meseca donosi nervozu, od 02. do 04.01. posao će se gomilati velikom brzinom a vi ćete morati da pokušavate da stignete na više strana odjednom, i to vam neće lako pasti tek ste izašli iz praznične euforije. Od 04. do07.01. komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguća je obuka i za vas i za njih na nekim novim projektima. Budite oprezni ukoliko potpisujete neki ugovor velike vrednosti, teško da ćete izgurati tražene uslove.0d 07.do 11.01. i dalje budite oprezni ukoliko potpisujete neki ugovor od većeg značaja, možda vam nešto promakne. .

Ljubav: Početak meseca  biće  lep za Rakove u emotivnim vezama. Pravićete planove za praznike,  zimovanje, viđanja sa prijateljima. Bolje ćete se funkcionisati   nego u prethodnom periodu,  između vas dvoje će se ponovo razbuktati plamen strasti. Ovo je period  za uživanje i za sklad, prepustite se jedno drugom. Prijalo bi vam da odete negde zajedno  na taj način biste ovu pozitivnu energiju koja je trenutno jaka između vas dvoje dodatno iskoristili i pokrenuli i stabilizovali odnos. Sredinom meseca u vašim emotivnim relacijama stoji promenljivost i nestabilnost, i  vi i partner se  razmimoilazite i nikako ne uspevate da nađete zajednički jezik. Svaka sitnica vam sada može smetati, iako ćete se truditi da ne besnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave. 

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj polovini januara.  Rakovima  stoji dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja. Druga  polovina meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Potrudite se da što više vremena provedete u prirodi.


LAV


Posao: Početak meseca donosi da neke poslovne saradnje koja vam neće baš prijati. Od 02.do 04.01. sve ide u dobrom pravcu od vas se očekuje da imate zreo i ozbiljan pristup poslu a ne da se žalite okolo na sve i na svakoga. Od 04.do .07.01. povoljniji je period za nove poslove. Pred vama  su nove šanse, sa promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Od 07.do 11.01. budite maksimalno ažurni, ne ostavljajte ništa za kasnije jer će kasnije biti komplikovanije.

Ljubav: Početak meseca vam donosi jako lep period na emotivnom planu, nemate komplikovanih situacija. Vaši porodični odnosi su u dobroj fazi. Ima dobre energije u vazduhu,  sve je na vašoj strani, nemojte kvariti neke pozitivne stvari koje postoje između vas i partnera. Obostrana otvorenost u komunikaciji je neophodna da bi se sve rešilo na najbolji način. Druga polovina meseca donosi nesuglasice jer vi neku situaciju niste dobro isprojektovali ne uzimaju ću obaveze partnera u obzir,  situacija  nije baš ružičasta. Partnera će sve  iritirati, on će ljubomorisati, pa  će pokušavati da vas provocira  i manipuliše vama. 

Zdravlje: Generalno se zdravstveno stanje se popravlja, imate više energije i ne reagujete na promene vazdušnog pritiska. Možda imate malo glavobolje ili problema sa sinusima. Druga polovina meseca donosi probleme sa urogenitalnim traktom i stomačne probleme uopšte. Potrudite se malo oko ishrane, posvetite se zdravijim navikama, i alternativnim metodama lečenja i preventive,unosite više vitamina.

DEVICA

Posao: Početak meseca tačnije do 02.do 04.01. poslovi idu sporije nego što bi trebalo i to se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti ali opravdajte sebe. Od 04. do 07.01.  u ovom periodu  izvesno je  ispravljanje propusta, rešavanja papiroloških pitanja, bavljenje zaostacima i ponovno pokretanje komunikacije sa starim saradnicima. Od 07.do 11.01. slede novi  problemi i ograničenja, u finansijskom segmentu, i u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova. Moraćete  se  prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su osmislili vaši nadređeni ili neki eksterni saradnici. .

Ljubav: U prvoj polovini meseca moguće su malo komplikovanije  situacije između vas i partnera. Sa partnerom bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Može biti novih načina organizovanja vremena sa partnerom, veći stepen iskazivanja emocija. Trebalo bi da se potrudite i ispunite partneru neku posebnu želju u vezi nekog puta koji ste ranije planirali. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i poslova. U drugoj polovini meseca pronađete  snagu i volju da provedete zajedno što više vremena. 

Zdravlje: U prvoj polovini meseca mogući su  problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama. Druga polovina  donosi probleme sa kostima, zglobovima koji mogu biti posledica i sportske povrede. Problemi se mogu javiti najviše sa imunitetom, a i neke hronične bolesti se mogu opet aktivirati.

Pročitajte mesečni horoskop za januar 2024. godine za preostale znakove u nastavku


VAGA
 

Posao: Nepovoljni aspekti na početku januara će Vagama doneti  dosta nervoze i problema u komunikaciji. Od 02.do 04.01. opterećeni ste obavezama i svojim planovima vezanim za posao i finansije i potpuno ćete se posvetiti rešavanju nekih bitnih situacija i obaveza. Budite praktični i snalažljivi ako vam je posao vezan za inostranstvo i strana ulaganja. Od 04. do 07.01. dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima. Mogući manji verbalni sukobi sa osobama iz najbližeg poslovnog okruženja,  valjalo bi obratiti pažnju na razmimoilaženje u stavovima sa nadređenim licima oko nekih krupnijih stvari.Od 07.do 11.01. kratki su rokovi i vi nemate mnogo prostora za greške i ispravljanja. Sada morate dati svaki atom svoje snage da bi sve funkcionisalo koliko toliko po planu.  

Ljubav: Prvih dana januara  oni koji su u emotivnim  neće imati većih problema. Stvari će doći na svoje mesto i situacija će biti potpuno u vašim rukama jer  vi tako najbolje funkcionišete. 

Zdravlje: Pokušajte da smanjite  fizičko opterećenje i rasipanje energije  , povećajte  odmor, relaksaciju i količinu sna. Osetljive tačke su vam kardiovaskularni sistem i bolovi, glavobolja i variranje krvnog pritiska u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca

ŠKORPIJA

Posao: Početak meseca je period i za nove poslovne mogućnosti. Od 02. do 04.01. neke situacije se ubrzavaju i koliko vam to jednim delom prija i pokreće vas, drugim vam donosi opterećenje i to najpre mentalno jer niste sigurni da li možete da pohvatate u hodu sve što se dešava. Nestrpljivost i nervoza mogu posebno biti naglašeni u komunikaciji sa kolegama.Od 04.do 07.01. dobar je trenutak za obnovu saradnje sa inostranstvom ili pokretanje u tom smeru. Papirološka pitanja ćete rešavati lakše nego inače. Na miru se posvetite sitnicama, ne smete da propustite detalje.

Ljubav: Početak meseca za Škorpije u emotivnim vezama ravna linija i emotivno i energetski. Komunikacija sa partnerom se uglavnom odvija u nekoj stabilnoj, normalnoj, razumskoj formi. Situacija sa voljenom osobom je mirna i sve je bez pritiska, bez tenzija i  mnoga pitanja su rešena. U  većem delu ovog perioda  bićete prijatno raspoloženi, bez tenzije i u dobrim odnosima kako sa partnerom tako i sa okolinom. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima, koja treba da budu češća. Planirajte neko zajedničko putovanje ili izlet. Druga polovina meseca  na emotivnom polju i dalje ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. 

Zdravlje: U prvoj polovini meseca postoji mogućnost lakših respiratornih infekcija. Drugu polovinu meseca iskoristite da iskontrolišete kardiovaskularni sistem, naročito pratite krvi pritisak može biti naglih skokova. Zadnja dekada meseca donosi stabilizaciju zdravlja generalno, ali su ugroženi probavni trakt i bubrezi.


STRELAC


Posao: Početak godine protiče u solidnom  ritmu, vi niste preopterećeni obavezama. Period 02. do 04.01. eventualne  prepreke u ovom periodu se  odnose  na nerealnu procenu svojih trenutnih mogućnosti, pa može doći do zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka. Sa nadređenima komunikacija loša i organizacije konfuzna, kao rezultat tih sitnijih nesporazuma. 

Ljubav: Kad je emotivni plan u pitanju prvi deo meseca januara  je   povoljan  za sređivanje situacije u emotivnim vezama. Problemi koji su kulminirali tokom prethodnog perioda  sada se polako smiruju i vi možete  naći pravo, zajedničko rešenje. Odnos sa emotivnim  partnerom je vrlo korektan, postoji razumevanje i sklad. Ništa ne bi  trebalo da poremeti vaš odnos. Može se u jednom momentu pojaviti tračak ljubomore, bilo sa vaše, bilo sa strane voljene osobe, ali sve sumnje će brzo biti razvejane. Vaš partner je još uvek  napet,  i  može povremeno potencirati na nekim raspravama zbog sitnica, ali zato ste vi neuporedivo stabilniji nego inače, i sa elanom da vam odnos bude lepršav i neopterećen. Druga polovina meseca donosi manje tenzije  odnosi  su pod određenim pritiskom. 

Zdravlje: U prvoj polovini meseca moguće srčane smetnje i problemi sa krvnim pritiskom. Posledice toga nesanice, hroničan umor, depresivna stanja. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet. Druga polovina meseca priliv energije i bolje raspoloženje. Krajem meseca potrebno je da se odmarate, opuštate, okružite pozitivnim ljudima, budite češće u prirodi.

Pročitajte:Dva horoskopska znaka će doživeti pravu ljubavnu dramu u 2024. godini - Oprez - moguć razvod

JARAC

Posao: Početak meseca donosi gomilu problema sa kolegama i nadređenima.Od 02. do 04.01. odnosi sa saradnicima su  na ivici pucanja, moraćete da pronađete  neko rešenje ili dogovor. Uspećete nekako  da napravite neke mudre poteze, kroz neke  aktivnosti. Od 04. do 07.01. neke šanse se mogu iznenada otvoriti i dati vam priliku  da  napravite pozitivan iskorak u poslovnom segmentu. Trebalo bi da budete  nešto oprezniji, jer se sve može završiti samo na velikim obećanjima i praznim rečima.Od 07. do11.01. biće izuzetno zahtevno i komplikovano. 

Ljubav: U prvoj polovini januara za Jarčeve koji su u vezama situacija nije najbolja, odnosi su kompleksni. Trebalo  bi da menjate nešto u odnosu sa partnerom. Uvodite neke  novine u svoj emotivni život, budite više  zajedno. Nemojte samo da  aspekte okrenete u rasprave, ljubomorisanje i tako to. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste želeli, potegnu kao aktuelne  pokušajte da eliminišete mogućnost neke žešće rasprave. Ono što vam je sada zaista potrebno jeste komunikacija sa partnerom, ali nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red, više biste trebali da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu. 

Zdravlje: Početak meseca sklonost ka upalama i infekcijama naglašen kao i glavobolje. Jačajte imuni sistem, odmarajte se dovoljno i pravilno se hranite.Od posledica stresa imate neispavanost i potrebu za većim odmorom. Iscrpljenost je moguća krajem meseca, i slaba vam je krvna cirkulacija.


VODOLIJA

Posao: Početak meseca januara Vodolijama donosi poslovne izazove. Od 02.-04.01. povremeno ćete upadati u nervozu zbog svega što se dešava, ali ne zaboravite  što više žurite, više i grešite, pa ćete usporiti i organizovati se bolje. Potražite i pomoć od strane kolega  makar jedan deo posla prebacite na njih. Od 04.-07.01. pred vama se otvaraju neki dogovori, saradnje i prilike na koje ste čekali već izvesno vreme. Pokreće se rešavanje papiroloških pitanja, pojačajte kontrolu nad saradnici da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite. 

Ljubav: Početak meseca donosi klimu u kojoj ima dosta napetosti i nervoze što je rezultat prethodnog perioda i učestalih rasprava. Partner ima vrlo nestabilna raspoloženja, čas preemotivan, čas dramatičan i zahtevan, ali možda je to i iz razloga zato što ste vi zatvoreni i okrenuti svojim poslovima i obavezama a na drugu stranu ne obraćate dovoljno pažnje. Ono što je važno jeste da i u ovom periodu postoji mogućnost popravite malo tu situaciju. Druga polovina meseca donosi bolju klimu u vašem odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. 

Zdravlje: U prvoj polovini januara prolazne glavobolje  i mogući problemi sa grlom. Druga polovina meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte, pokušajte da izbegnete probleme sa disajnim organima, glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom.


 RIBE


Posao: Početak meseca u segmentu posla kod Riba biće turbulentno sa određenim izazovima. Od 02. do 04.01. porast obaveza vam sa jedne strane prija, dok sa druge izaziva opterećenje i brigu. Ne reagujte na prvu loptu na ono za šta budete smatrali da je nekorektno od strane kolega. Od 04. do 07.01. morate rešiti gomilu pitanja, papirologije i situacija iz prethodnog perioda  ispraviti greške ukoliko ih ima, proveriti i sebe i druge. Od 07. do 11.01. bez žurbe i forsiranja sebe i drugih, radite ustaljenim tempom konačno jedna stabilnija atmosfera biće oko vas.

Ljubav: U prvoj polovini meseca potrebno je  da  vi neke stvari prećutite i dobro o svemu razmislite, kako se ne biste impulsivno ponašali, i ne biste pravili bespotrebne scene. Period je preispitivanja vaših relacija sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu ima i druga strana. Vi ste preosetljivi, partner je prezahtevan,  bilo bi najbolje da iskulirate par dana i jedno i drugo, pa da ponovo razgovarate kada se strasti smire. U drugoj polovini meseca trebalo bi da budete u širem krugu ljudi, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da opustite. 

Zdravlje: Početkom meseca loša zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, probavne smetnje i  glavobolje. Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite. Druga polovina meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte, jer možete imati probleme sa disajnim organima, izražene glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom.

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024. GODINE PREUZET JE SA SAJTA ASTROPUTNIK.COM

Komentari (0)

Loading