Horoskop

Nedeljni horoskop do 21. januara 2024. godine: Sedam preteških dana za tri horoskopska znaka

Nedeljni horoskop do 21. januara 2024. godine

Nedeljni horoskop do 21. januara 2024. godine: Sedam preteških dana za tri horoskopska znaka

Unplash

Nedeljni horoskop do 21. januara 2024. godine

Ovan: 

Posao: Ovo je sedmica  kada treba biti aktivan, kada treba hvatati prilike u letu, kada ne treba čekati nego delovati. Sve što isplanirate i dogovorite u skladu sa svojim mogućnostima imaćete realne šanse da sprovedete uz minimalna odstupanja, bilo da je reč o novim poslovnim projektima ili privođenju kraju ranije započetih obaveza.

Zahvaljujući visokom nivou radne energije, voljni momenat bi trebalo da bude iznad proseka, pa se očekuje da tipični Ovnovi daju gas i punom parom krenu napred.

Ljubav: Ova sedmica kod Ovnova u emotivnim odnosima biće dosta izazovnija kad su verbalni izazovi u pitanju. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, kako neke stvari koje ne biste želeli ne bi dobile dimenzije velikih problema i nesuglasica.

Nervoza će biti prisutna obostrano i treba da imate kontrolu ponašanja i vi i druga strana. Slobodni, šanse za ulazak u novu vezu su tu. Bitno je da se još malo strpite, ne požurujte ništa.

Zdravlje: Mogući su problemi sa stomakom i probavom, pojačajte imunitet, bolje se hranite, meditirajte.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu

Bik

Posao: Naporna radna sedmica je pred Bikovima. Očekuje vas lošija komunikacija sa saradnicima, dogovori i organizacija biće na niskom nivou. Mnogi planovi mogu biti ispomerani, nemojte dodatno otežavati sami sebi situaciju nervozom.

Odnos sa nadređenima biće veoma komplikovan i  lako je moguće da svakog momenta dođete u konflikt. Iako neće ići lako nije ni prvi ni poslednji put da se nalazite u takvoj situaciji, preguraćete već.

Ljubav: Ove sedmice Bikove koji su u vezama očekuje lep, uzbudljiv i stabilan period. Partneru je potrebna vaša podrška jer se trenutno oseća nesigurno.

U ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega. Umete da mu priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti. Slobodni Bikovi, očekuje vas nešto novo sa nekim kog već poznajete.

Zdravlje:  Cele sedmice zdravlje bez većih problema, eventualno su mogući manji  problemi  sa organima za varenje i probavnim sistemom.



Blizanci

Posao: Sedmica koja je u najavi na poslovnom planu donosi dosta konfuzije i nedorečenosti. Potrebno je daedva puta proveriti ugovor pre nego što ga potpišete, vodite računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju, pojačajte dozu opreza. Novi ljudi ulaze u vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo posvetiti svu  pažnju. Ali nisu svi sa kojima dolazite u kontakt u potpunosti otvoreni i iskreni i ne oslanjajte se na njihova obećanja.

Ljubav: Ove sedmice za Blizance koji su u emotivnim odnosima sve će funkcionisati odlično, ali vi i partner  jedno drugom morate da date više slobode i ne pritiskate po nekim pitanjima. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme onako kako vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi. I vi i partner ste raspoloženiji za razgovor, za dogovor, za neke lepe uzajamne poteze. Kod slobodnih Blizanaca osoba koju ste upoznali je neobična i intrigantna, ali je pitanje koliko vremena će vam posvećivati.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče mogući su problemi sa alergijama, prehladama, respiratornim organima, morate malo ozbiljnije da se pozabavite imunitetom.

Nedeljni horoskop do 21. januara za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Ove sedmice u poslovnom segmentu stvari neće baš jednostavno funkcionisati, imate mnogo loše energije oko vas. Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima će biti distanciran.

Loša radna  atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada, pa vodite računa. U ovoj sedmici mogući su zastoji po vama bitnim pitanjima, naročito kada su dogovori i papirologija u pitanju. Nema vam druge nego da pokušate da budete što fleksibilniji i što manje se nervirate jer na neke stvari nećete moći da utičete.

Ljubav: Za Rakove u emotivnim relacijama sledi malo turbulentniji i nezgodniji period. I  vi i partner se  razmimoilazite i nikako ne uspevate da nađete zajednički jezik. Svaka sitnica vam sada može smetati, iako ćete se truditi da ne besnite i ne uvlačite partnera u neke veće rasprave. Slobodni Rakovi, za vas je ovo divan period da se pokrenete. Prijatna iznenađenja očekuju vas kroz kontakte od strane osoba za koje niste ni bili svesni da su zainteresovane za vas.

Zdravlje: Ova sedmica vam donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava kao bolovi u vratu, glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Ove  sedmice vaš uticaj na okolinu i na ljude sa kojima dolazite u kontakt će se značajno povećati, i vi biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše dolazi do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa.

Konačno ćete dobiti informacije o nečemu što vas dugo muči i bićete spremni da krenete dalje. Period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspe.

Ljubav: Ovaj period donosi zauzetim Lavovima nesuglasice jer vi neku situaciju niste dobro isprojektovali ne uzimajući obaveze partnera u obzir, i situacija  nije baš ružičasta. Partnera će sve  iritirati, on će ljubomorisati, pa će pokušavati da vas provocira i manipuliše vama.

Svađe i provokacije su u vazduhu, ne dozvolite  im da se razviju, pokušajte da ostanete smireni i ne nasedate. Povremeno između vas dvoje dolazi do nekih mirnijih faza, ali čini mi se da je taj mir samo uvod u neke nove bure. Slobodni Lavovi, zainteresovanih prilika ima, pitanje je koliko imate želju da nekoga sada primite u svoj život.

Zdravlje: Ova sedmica vam o pitanju zdravlja može doneti probleme sa probavnim traktom, usredsredite se na zdravu ishranu.

Devica

Posao: U ovoj sedmici, Device, možete očekivati nove izazove, posebno u vezi s finansijama i ispunjavanjem rokova. Važno je prilagoditi se novim poslovnim pravilima i usvojiti efikasne strategije. Saradnja s nadređenima ili poslovnim partnerima može biti ključna za prevazilaženje prepreka. Budite strpljivi i organizovani, i to će vam pomoći da ostvarite uspeh koji priželjukujete.

Ljubav: Ovo je vreme da se posvetite svom partneru i zajedničkim planovima. Isplanirajte neko putovanje ili aktivnost koja će vas povezati. Takođe, bilo bi dobro obratiti pažnju na porodična dešavanja i obnoviti veze koje su možda zapostavljene. Slobodne Device, fokusirajte se na lični razvoj pre nego na ljubavne početke.

Zdravlje: Zdravlje će zahtevati posebnu pažnju. Praktikujte tehnike opuštanja, održavajte redovnu fizičku aktivnost i pratite svoje zdravstveno stanje, posebno krvni pritisak.

Nedeljni horoskop do 21. januara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: U ovoj sedmici ćete imati odlične preduslove za kvalitetnije  odnose sa kolegama i nadređenima, za eventualnu lakšu realizaciju vaših poslovnih  ideja i rešenja.

Imaćete mogućnosti za pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju, a više nego izvesno i realizaciju planiranih poslova.

Dobra situacija je za  sve poslove vezane za inostranstvo. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi  prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Ljubav: Tokom ove sedmice kod onih u emotivnim vezama situacija je stabilna, vi i partner ste na sličnim talasnim dužinama i potrebno je samo malo truda sa vaše strane da usmerite ovaj odnos u onom pravcu koji želite.

Potrudite se da  iskoristite i provedete što više vremena zajedno. Najbolje bi bilo da sa partnerom  odete na putovanje  i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču... Slobodne Vage, možete uleteti na brzinu, u jednu žestoku avanturu.  Verovatno će  ovo da preraste u nešto zaista zanimljivo i trajno.

Zdravlje: Generalno, očekuje vas solidna zdravstvena situacija. Mogući su eventualno problemi sa sinusima.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Dolazi vaš period, koji ste dugo očekivali. Stoje vam velike mogućnosti promena, nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja pogura i protežira u pravom smeru, a neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja.

Do kraja sedmice veliki deo obaveza može biti završen  sa odličnim rezultatima i uspešno. Samo napred.

Ljubav: Na emotivnom polju i dalje sve ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi što će vam i prijati. Vi želite partnera koji će vas razumeti i podržati maksimalno u svemu.

Trenutno je to moguće. Slobodne Škorpije – kod vas se mnogo toga dešava, lepe mogućnosti stoje vam preko poslovnog segmenta. Uživajte.

Zdravlje: Ovu sedmicu  iskoristite da prokontrolišete kardiovaskularni sistem, naročito pratite krvi pritisak može biti naglih skokova.

Strelac

Posao: Biće u ovoj sedmici  i izazova i super šansi,  nedoumica i pozitivnih informacija i ponuda. Važno je da ćete vi u svemu ovome uspevati da se snalazite i plivate. Nudiće vam se nešto  povoljno, ali vi nećete biti sigurni da li je to baš za vas i da li biste uspeli u svemu tome.

Bićete motivisani da započnete neke nove priče i spremni ste da uložite mnogo energije u sve to. Dosta stabilna finansijska situacija vas očekuje u ovom periodu a moguća je i nagrada za dobro obavljen posao u prethodnom periodu.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim Strelčevima donosi manje tenzije, odnosi će biti pod određenim pritiskom.   Pozicije planeta  traže od vas veliki nivo posvećenosti i odgovornosti prema osobi koju volite.

Napetost će postojati i možete smatrati da partner vrši određeni pritisak na vas, koji može dovesti do toga da  pokrenete raspravu ili da dođe do zahlađenja odnosa. Slobodni Strelčevi, sve je otvoreno za jači kontakt ili susret sa osobom iz poslovnog segmenta.

Zdravlje: Zdravlje tokom ovog perioda vrlo dobro, osećaćete priliv energije. Više se opuštajte, odmarajte.

Jarac

Posao: Vi ste u  pregovorima ka konkretizaciji novih poslova  i veoma je važno da  istrajete u tome.  Treba da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga. Morate raditi na  prilagođavanju realnim okvirima u skladu sa mogućnostima vašeg radnog okruženja. Maksimalno se potrudite da neku od novih ideja nametnete onima koji odlučuju, odnosno da budete predvodnik  novog poslovnog projekta.  Biće poboljšanja, ukoliko budete uporni i dosledni.

Ljubav: Kod zauzetih pripadnika znaka Jarca ove sedmice ljubavna situacija kreće u pozitivnijem smeru. Treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja. Partneru je to baš potrebno a vi se potrudite da mu izađete u susret. U planu su izlasci i intenzivnija druženja sa zajedničkim prijateljima, ali i mogućnost  da par dana provedete vam mesta stanovanja udvoje. Slobodni Jarčevi sada mogu da pronađu ono što su dugo tražili, stabilnu emotivnu priču koja može doći  preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža a može to biti i neko iz prošlosti.

Zdravlje: Naglašeno pojačan stres, treba vam više opuštanja, kretanja. Dovoljno spavajte.

 

Vodolija

Posao: Mnogo poslovnih aktivnosti je pred Vodolijama i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako. Sve ono što biste u ovom periodu želeli da pokrećete ili da menjate, budite sigurni da ćete se suočavati sa preprekama, sa usponima i padovima.

Najviše ćete vremena izgubiti na papirološka pitanja  kao da su se neke stvari nagomilale i da sada morate da ih rešavate. Kako je tako je i nema vam druge nego dase oberučke prihvatite posla.

Ljubav: Ova sedmica  donosi bolju klimu u vašem odnosu, više opuštenijih situacija i bolje raspoloženje i vas i vašeg partnera. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjima sa prijateljima.

Malo budite inventivniji nego inače i napravite planove koji uključuju partnera u svaku vašu aktivnost. Slobodne Vodolije, iznenada, potpuno neočekivano možete upoznati novu osobu koja je baš po vašim kriterijumima.

Zdravlje: Ova sedmica vam u zdravstvenom segment donosi izraženu nervozu što za posledicu može imati glavobolje.

.


Ribe

Posao: Ribe, u ovoj radnoj sedmici sve kreće da se rešava brže nego do sada.  Biće i dalje prisutna nervoza ali to je nešto od čega trenutno ne možete da pobegnete, prilagodite se.

Iznenadiće vas inicijativa nekih saradnika prema vama, kao i predlozi koji budu došli sa njihove strane. Vreme je na vašoj strani i pravi rezultati tek dolaze. Imaćete faze u kojima ćete biti nezaustavljivi, pa do onih da jedva otaljavate posao.

Ljubav: Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da opustite. Sve probleme koje imate sa partnerom, preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju.

Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate oboje učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Slobodne Ribe,  nove i nove prilike se otvaraju pred vama. Ima ljubavnih šansi i kroz posao i preko prijatelja i kroz društvene mreže.

Zdravlje: Zbog stresa i nervoze, ne funkcionišete standardno, pa su moguće glavobolje.

Nedeljni horoskop do 21. januara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading