Horoskop

Nedeljni horoskop do 11. februara 2024. godine: Napetost, nesporazumi, a jednom znaku i poslovna ponuda

Nedeljni horoskop do 11. februara 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 11. februara 2024. godine: Napetost, nesporazumi, a jednom znaku i poslovna ponuda

Photo by Edward Howell on Unsplash

Nedeljni horoskop do 11. februara 2024. godine

Ovan: 

Posao: U prvoj polovini sedmice moći ćete bolje da balansirate između vaših lepih i kreativnih ideja i realnih činjenica koje spustaju na zemlju. Važno je da okončate prethodne radne zadatke pre nego što prihvatite nove obaveze.

U drugom delu sedmice neki zaostali dugovi  dolaze na naplatu, nije isključeno da vam stignu zahtevi za pozajmice. Potrudite se da ne ispadnete kolateralna šteta nečijih loših dogovora.

Ljubav: Jako lepi odnosi vam stoje sa partnerom. Potrudite se da organizujete okupljanje sa prijateljima ili rođacima.

Biće dosta planova, dogovora, druženja izlazaka. Slobodni će i dalje pokušavati da osvoje nečije srce. Iako ide sporo, ne odustajte.

Zdravlje: Tokom ove sedmice možete imati tegobe sa kolenima, respiratorne probleme, alergijske reakcije.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu

Bik

Posao: Bikovi, moraćete da se suočavate sa zahtevnim saradnicima, sa kratkim rokovima i velikom žurbom.  Sve uspevate da završite na vreme, ali vas to poprilično iscrpljuje i čini da ste pod stresom.

Pokušajte da izbegavate nepotrebne verbalne konflikte sa poslovnim saradnicima oko sitnica i detalja jer ćete izgubiti dragoceno vreme i živce bez veze. Krajem perioda proširuje se polje profesionalnog delovanja, ali vi morate izabrati dobar tim za realizaciju novih projekata.

Ljubav: Lep period je pred Bikovima koji su u vezi ili braku. Potrebno je da isplanirate neke zajedničke finansijske aktivnosti.  Priuštite neki  izlazak, druženje, izuzetno povoljni aspekti su za ljubav. Slobodni, vaše želje su sada  velike. Nešto možete ih ostvariti, ali ipak smanjite malo očekivanja.

Zdravlje: Moguće su prehlade, reumatske tegobe, al i vaskularni problemi, stoga povedite više računa zdravlju.

Blizanci

Posao: Blizanci, tokom većeg dela ove radne sedmice bićete  zatrpani i  nećete  moći da postignete  planirane stvari i obaveze. Nešto ćete morati da odložite za kasnije, neke rokove u dogovoru sa saradnicima da ispomerate.

To sve značajno usporava poslovni proces i unosi veliku nervozu u vaš kolektiv. Krajem sedmice zahvaljujući naglašenoj mentalnoj snalažljivosti  i  iskazivanju komunikativnih mogućnosti, bićete u dobroj poziciji da  iznesete izuzetno zanimljive ideje, koje će vam u budućnosti, najverovatnije, doneti dosta benefita.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, tu ste negde na približnim talasnim dužinama i dosta dobro ćete uspevati da komunicirate i dogovarate se sa partnerom, ukoliko samo malo obuzdate nestrpljivost i nervozu koja je u ovim danima naglašeno prisutna kod vas.

Smirite se, mnogo više ćete postići lepom rečju i korektnošću nego nerviranjem i tenzijom. Slobodni Blizanci neće biti baš najraspoloženiji za nova poznanstva i ljubavne priče.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće su glavobolje, meteoropatske reakcije, ali i problemi sa krvnim pritiskom.

Nedeljni horoskop do 11. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Dosta dinamična i naporna radna sedmice je pred Rakovima.  Biće mnogo turbulentnih situacija sa kolegama i nadređenima, nagomilana jako loša energija biće oko vas. Sve što je vezano za papirologiju proverite više puta pre nego što potpišete ili pošaljete dalje.

Ne računajte mnogo na solidarnost i lojalnost okoline, moraćete  sve svojim sopstvenim snagama da odradite. Krajem sedmice sledi nešto fleksibilniji period, opuštenije ćete završavati sve što imate u  planu.

Ljubav: Dobar je period  da ispravite svoje greške prema partneru. Imate ih, toga treba da budete svesni u svakom trenutku. Nije partner uvek kriv za sve, postoji i vaš deo krivice. Stoga vi uradite ono što je do vas da stvari krenu nabolje. Slobodni, družite se i izlazite sa dragim prijateljima, ukoliko se neko novi pojavi, nemojte žuriti.

Zdravlje: Zdravlje solidno u ovoj sedmici. Čuvajte se prehlade i vodite računa o oscilacijama krvnog pritiska.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni



 

Lav

Posao: Ove  sedmice Lavove  očekuje dosta poslovnih obaveza. Imaćete mnoštvo  dogovora, sastanaka, period je u kom ćete mnogo snage i volje ulagati u posao. Sve će se isplatiti, i vaš trud, i vaše znanje, i doći ćete na pozicije koje objektivno odavno zaslužujete.

Krajem sedmice dosta novih, zanimljivih ideja, koje čekaju profesionalnu realizaciju mogu dobiti i konkretna obećanja za početak. Samo napred.

Ljubav: Promenljivo biće na ljubavnom planu zauzetih Lavova. Nekad vam se čini da više razumevanja i pravog zadovoljstva imate u odnosu sa  prijateljima nego sa partnerom. 

To je samo prolazna faza,  pustite da sve polako ide svojim tokom i  doći će  na svoje mesto. Slobodni, osim  ljubavne prepiske preko društvenih mreža, za sada ništa novo u najavi. Biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: U prvom delu perioda moguće su respiratorne tegobe, kao i reumatske, a u drugom pojačana nervoza. Dovoljno se odmarajte.

Devica

Posao: Device, obratite pažnju na bitne detalje jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. Situacije zahtevaju da vi nešto promenite kod sebe, da li način rada ili razmišljanja. Na vama je da, u zavisnosti od ličnih ambicija i raspoloživih sredstava, pokušate da krajnje rezultate podignete na neki stepenik više od proseka. A to neće ići nimalo lako, pre svega zbog  mogućih verbalnih nesporazuma i razmimoilaženja u  organizaciji i planiranju poslovnih aktivnosti, sa neposrednim okruženjem.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim odnosima, možete da razrešite bitne nedoumice u vezi sa budućim zajedničkim životom sa partnerom.

Treba da poradite na  konkretizaciji svojih želja, ali  budete dovoljno suptilni i pratite signale ponašanja druge strane, kako biste na vreme ublažili ili pojačali svoje namere. Slobodne Device, ma koliko se trudili, teško da ćete uspeti u ovom period da osvojite srce osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Problemi se mogu javiti najviše sa imunitetom, a i neke hronične bolesti se mogu opet aktivirati.

Nedeljni horoskop do 11. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao:  Vage, ove sedmice nećete imati previše vremena za razmišljanje, mnogo se i očekuje od vas. Pred vama je dosta zahtevan period, pripremite se na napore.

Bićete, blago rečeno, zatečeni pojedinim reakcijama i postupcima vaših kolega iz najbližeg radnog okruženja, ali i to se dešava. Krajem sedmice imaćete zadovoljavajuću poslovnu situaciju, sve će  biti usmereno ka kvalitetnom i profesionalnom odrađivanju  obaveza, pa vas očekuje i manje napora.

Ljubav: Nije najsjajniji period za ljubavne aktivnosti kod zauzetih Vaga. Vaše ćutanje biće odraz nezadovoljstva koje osećate zbog nekih partnerovih postupaka, skorijih ili iz prošlosti.

Iskušenja ovog tipa preskočite, prvo zbog toga što to u narednom periodu može dodatno aktivirati probleme u vašem odnosu. Imaćete momente kada ste nervozni, ali zaista nema potrebe da partner vašu nervozu oseti kroz napade ili pritiske sa vaše strane. Slobodne Vage, sve se svodi na izlaske, druženje, zezanje i za sada vam to veoma prija.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije, krajem perioda bićete skloniji psihofizičkom umoru i sitnim povredama.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Dinamična i pomalo naporna radna sedmica je pred Škorpijama. U prvih nekoliko dana pred vama se otvaraju nove obaveze i zadaci, ali se istovremeno moraju rešavati i zaostali poslovi. Iznenadiće vas inicijativa nekih osoba i njihovi predlozi, nemojte ih odbijati na prvu loptu. Krajem sedmice moraćete da neke situacije ponavljate, rešavate tuđe greške, a sve to će vas usporavati i nervirati, ali sve ide u rok službe i završićete sve ono što ste započeli kako treba. Budite uporni i istrajni.

Ljubav: Bićete malo inertniji kad je komunikacija u pitanju sa svima pa i sa partnerom. To je posledica prezasićenosti ljudima i pričama. Osećaćete potrebu da isterujete neku pravdu i tražite razjašnjenja u odnosu sa partnerom. Vrlo je moguće da ste sve preuveličali i da ne želite da realno sagledate situaciju. Loša komunikacija činiće vas dosta neraspoloženim i nepristupačnim. Ništa posebno interesantno ne očekuje ni slobodne pripadnike ovog sazvežđa. Uglavnom neki likovi koji će vas više smarati nego što će vas usrećiti.

Zdravlje: Očekuje vas stabilna zdravstvena slika, eventualno ćete imati povremene nalete nervoze i napetosti.

Strelac

Posao: Jedna dosta naporna i napeta sedmica je pred Strelčevima. Na samom startu bićete suočeni sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići. Nešto lošiji odnosi su mogući sa nadređenima, koji će od vas zahtevati da promenite pristup obavezama ili svoj način rada.

Proveravajte sve informacije bilo od saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Krajem sedmice radna energija biće na izmaku i oscilacije i rasipanje mogu da ugroze profesionalno obavljanje poslovnih zadataka, stoga vodite računa da se previše ne opteretite.

Ljubav: Strelčevi u vezama, verovatno smatrate da radite sve kako treba i da ne pritiskate niti nervirate partnera na bilo koji način. Partner se baš i ne bi složio sa ovim vašim konstatacijama, već bi se pre reklo da ste nervozni i da samo provocirate rasprave.

Period je takav da morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga izazvali tenziju. Slobodni, interesantna komunikacija koju ste započeli  može se pretvoriti u ozbiljniju priču. Ali budite na oprezu, prošlost ne prestaje da bude prisutna kao senka.

Zdravlje: Zdravlje solidno, eventualno vodite računa o krvnom pritisku, a moguće su i  glavobolje.

Jarac

Posao: Ove radne sedmica kod tipičnih Jarčeva postojaće neke poteškoće u dosadašnjim načinima i pregovorima  i dinamici realizacije. Imate zastoje koji ne zavise direktno od vas i na koje nećete moći da utičete.

To bi moglo da se negativno odrazi na celokupnu finansijsku situaciju, pa bi savet bio da prolongirate rokove i budete oprezniji u obećanjima. Krajem sedmice vam se mogu otvoriti iznenadne dobre poslovne šanse o kojima bi trebalo i te kako razmisliti.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi, pred vama je odličan period za ljubav. Uživaćete u naklonosti i razumevanju koje vam pruža vaša voljena osoba i bićete zadovoljni. 

Brojni pripadnici mogu doneti odluku za ozvaničenje postojeće veze. Budite posvećeni jedno drugom i uživajte u svakoj prilici i svakom trenutku. Slobodni, aktuelan je segment posla, ili neko koga stalno srećete u svakodnevnom životu.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, moguće su prehlade, a obratite pažnju i na bubrege i urinarni trakt.

 

Vodolija

Posao: Dosta napeto može započeti ova radna sedmica kod tipičnih Vodolija. Bilo bi dobro da ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate ili, ako morate, neka budu samo sa proverenim saradnicima. Takođe nikako ne ulazite u nova finansijska zaduženja.

Nemojte da zbog ovih loših aspekata budete obeshrabreni, to je samo kratkoročno lošiji period. Krajem sedmice  moguće neke promene, reorganizacija i od vas će se očekivati da preuzmete značajnu ulogu u celom procesu.

Ljubav: Prateće okolnosti najverovatnije neće biti pogodne za maksimalnu otvorenost i direktne korake prema osobi koju volite, već prvenstveno promišljanje i prepoznavanje trenutaka za neke korake. Biće dosta oscilacija, kako u vašem tako i u partnerovom ponašanju, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da taktizirate i ne talasate previše.

Ni kod slobodnih neće biti nekih kapitalnih emotivnih promena. Ako se i bude nešto dešavalo, neće biti nešto za pamćenje.

Zdravlje: Ova sedmica vam u zdravstvenom segment može doneti bolove u kostima i glavobolje. Bilo bi dobro da se više posvetite rekreaciji, fizičkoj aktivnosti.

.


Ribe

Posao: Promenljivo uz dosta oscilacija kod većine tipičnih Riba tokom ovih sedam dana. U početnih nekoliko dana imaćete potrebu da preispitujete sebe i svoje poteze iz prethodnog perioda i odluke, ali i da napravite neka drugačija rešenja nego do sada.

Situacije će zahtevati da vi nešto promenite kod sebe, da li način rada, da li način razmišljanja. Krajem sedmice budite spremni na promene, na preokrete, na informacije koje vas pokreću i donose vam nove mogućnosti.

Ljubav: Promenljivo i napeto može biti kod zauzetih Riba. Određeni nesporazumi mogu doći sa druge strane, nezavisno od vas.

Potrebna  doza opreza u sferi komunikacije jer će  fitilj biti kraći nego inače. Slobodni, budite strpljivi sa osobom koja vas veoma privlači i sa kojom biste želeli nešto više od ćaskanja i flerta. Vreme radi za vas.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ove sedmice možete imati kardiovaskularne tegobe i glavobolje.

Nedeljni horoskop do 11. februara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading