Horoskop

Nedeljni horoskop do 18. februara: Pred Jarčevima sedmica puna uspona i padova, Vodolijama se smeši novo poznanstvo

Nedeljni horoskop do 18. februara 2024. godine

Nedeljni horoskop do 18. februara: Pred Jarčevima sedmica puna uspona i padova, Vodolijama se smeši novo poznanstvo

Photo by Taisiia Stupak on Unsplash

Nedeljni horoskop do 18. februara 2024. godine

Ovan 

Posao: Solidna dobra radna sedmica je pred tipičnim Ovnovima. Na samom početku bi trebalo da povedete računa o nekim dogovorima odranije, obratite pažnju posebno ukoliko ima neku značajniju finansijsku vrednost.

U drugom delu sedmice akcenat bi trebalo da vam bude na organizaciji posla i komunikaciji sa neposrednim saradnicima. Mudrošću i taktičnošću sve ćete postići efektnije i lakše, a to znači ne trčite pred rudu bez preke potrebe.

Ljubav: Zauzetim predstavnicima sledi promenljiv period, delom zbog zauzetosti poslom, a delom zbog potencijalnog nezadovoljstva. Pokušajte da nesporazume i sitne čarke rešavate kompromisom, ma koliko vam to u ovom trenutku teško padalo.

Slobodni, prvo se dogovorite sa sobom šta želite, pa onda krenite u akciju. Za sada delujete prilično nedorečeno i konfuzno, pa je moguće da ćiti biti pogrešno shvaćeni.

Zdravlje: Ove sedmice trebalo bi da povedete računa o radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, a moguće su i alergijske reakcije.

Pročitajte: Tri horoskopska znaka koja su rođena pod srećnom zvezdom

Bik

Posao: Solidna radna sedmica je pred Bikovima. Energije i radnog elana neće vam nedostajati, pa se očekuje da posebno od sredine radne sedmice budete na visini zadatka.

Pratite svoj ritam, očekujte podršku saradnika. Bićete u prilici da finansijski uspešno zatvorite  sve što vam se vuklo iz prethodnog perioda i tako se iskobeljate iz minusa.

Ljubav: Početnih nekoliko dana slobodne Bikove ne očekuju kapitalne promene, funkcionisaćete u svom ustaljenom režimu. Od sredine sedmice, moglo bi doći do povećanja  napetosti i potencijalnih događaja koji  izmiču kontroli I vama i partneru.

Potrudite se da ne skliznete u raspravu jer to nije potrebno, zaobiđite to nekako.  Slobodnim Bikovima od sredine sedmice može da usledi iznenadna komunikacija sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Zdravlje stabilno, eventualno su mogući problemi sa cirkulacijom, vaskularnim sistemom. Dovoljno se odmarajte.

Photo by Boxed Water Is Better on Unsplash

 

 

Blizanci

Posao: Odlična radna sedmica je pred Blizancima. Vaše komunikacijsko-organizacijske veštine doći će u prvi plan, a moguće je i iznenadno pokretanje nekih vaših novih originalnih ideja.

Idete ka nekom sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima  i sve će ići kako treba. Iskoristite ovaj period da se dokažete, a neće izostati ni pohvale za uložen trud.

Ljubav: Povoljan period je pred zauzetim predstavnicima Blizanaca da se sa više strasti i finih emocija posvete voljenoj osobi. Moguće je putovanje u inostranstvo, neplanirano.

Slobodnim predstavnicima ne slede neki ljubavni preokreti ili zaljubljivanje u ovom period. Eventualno poneki flert, bez naznake o nečemu konkretnijem. Biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Tokom ove sedmice najviše problema vam mogu zadavati meteoropatske reakcije, pa su moguće glavobolje.

Nedeljni horoskop do 18. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Nema najave nekih posebnih dešavanja na poslovnom polju Rakova, bar što se tiče prvog dela radne sedmice. Uglavnom ćete se baviti tekućim poslovima i završiti ono što vam je možda zaostalo.

Od polovine sedmice su moguća iznenađenja u vidu otvaranja novih  mogućnosti, što bi svakako bez mnogo razmišljanja trebalo da uzmete u obzir. Bitno je da se oslonite na sebe i intuiciju i ne obraćate pažnju ukoliko ne dobijete podršku od onih sa kojima sarađujete, pa i nadređenih.

Ljubav:  Mnogo lepši i opušteniji period je pred zauzetim Rakovima. Očekuje se da budete privrženiji partneru, podržite ga i potrudite se da napravite atmosferu u kojoj ćete obostrano uživati. Moguće je neko iznenadno putovanje.

Slobodnim Rakovima će se i dalje vrteti prošlost i sputavati ih, pa bi bilo dobro da se nekako oslobodite toga i okrenete budućnosti.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ove sedmice su moguće glavobolje i oscilacije krvnog pritiska.

Pročitajte: Dva horoskopska znaka doživeće pravu ljubavnu dramu u 2024. godini


Lav

Posao: Dinamična radna sedmica je pred Lavovima. Energija i motivacija neće biti sporni, maksimalno ćete se truditi i angažovati da sve što ste zacrtali na vreme i kako treba realizujete.

Problem mogu biti saradnici koji neće imati iste ambicije, pa može dolaziti do mimoilaženja u načinu razmišljanja i organizaciji celog procesa. Od sredine sedmice dobra je pozicija da dođete do pomoći na neobičan, nestandardan način, može biti vezano i za inostranu pomoć.

Ljubav: Malo bolja, ali i dalje nestabilna ljubavna klima biće kod zauzetih Lavova. Ukoliko želite da nešto poboljšate, a želite verovatno, moraćete da se ozbiljnije posvetite jedno drugom i pomognete da eventualne poteškoće prevaziđete. Mogu vam dosta u tome pomoći saveti prijatelja.

Slobodni, moguće je iznenadno ponovno pokretanje neke stare ljubavne priče ili komunikacije sa starom simpatijom.

Zdravlje: Osim psihofizičkog opterećenja i osećaja napetosti, većinu predstavnika ovog sazvežđa ne očekuju neke ozbiljnije poteškoće kada je zdravlje u pitanju.

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

 

 

Devica

Posao: Neće biti dosadno Devicama ove radne sedmice. Ukoliko obuzdate nervozu i napetost, jer neke stvari neće ići onako kako ste zamislili, lakše ćete proći kroz ovaj pomalo nestabilan period. Ovo se odnosi na prvi deo sedmice.

Od sredine sedmice vam se otvaraju mogućnosti za neku obuku ili dodatno usavršavanje, što bi trebalo iskoristiti jer vam može mnogo značiti u budućem periodu. Prihvatite sve što vam se nudi.

Ljubav: Za one koji su u braku ili vez, konačno sledi jedan stabilniji i opušteniji period da se na pravi način, sa više strasti i pozitivne energije, vrate na dobre stare ljubavne frekvencije. Iskoristite ovaj period da uživate, putujete, ne razmišljate i ne zamarate mozak nebitnim detaljima.

Slobodne Device, iako još nije moment za neke ljubavne uzlete i nove priče, može vam se namestiti krajem perioda mogućnost da iznenada naletite na veoma zanimljivu osobu vrednu truda.

Zdravlje: Kada je zdravstveni segment u pitanju, tokom ove sedmice vodite računa o rasipanju energije i preventivno zaštitite grlo i disajne organe.

Nedeljni horoskop do 18. februara za preostale znake pogledajte u nastavku

 

Vaga

Posao:  Vrlo dobra i kvalitetno ispunjena radna sedmica je pred tipičnim predstavnicima znaka Vage. Možete neočekivano pokrenuti neke inicijative ili, pak, ostvariti dobre saradnje. Veoma je bitno da pre nego što se prihvatite novih obaveza proverite i završite sve iz prethodnog perioda.

Takođe, veći oprez biće potreban u vezi papira i regulisanja neophodnih formalnosti, pa pažljivije čitajte ono što treba da potpišete. Sve u svemu kraj sedmice dočekujete zadovoljni onim što ste postigli.

Ljubav: Ukoliko je bilo poteškoća i neslaganja u prethodnom periodu sa partnerom, od  sredine ove sedmice sledi razvedravanje i poboljšanje situacije.

Ono što treba da uradite je da što više slobodnih trenutaka posvetite jedno drugom i uživate u onome što vas oboje ispunjava. Povoljan period za druženje, izlaske, putovanje.

Zdravlje: Nema ozbiljnijih upozorenja što se zdravlje tiče. Dovoljno se odmarajte i pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

Škorpija

Posao: Škorpije, u ovoj sedmici treba da budete aktivni, u pokretu, da stavite sebe na prvo mesto i ne date da vas iznenade različite reakcije na to, bilo pozitivne ili negativne.

Držite do sebe i svog imidža, držite se zacrtanog kursa i ne odgovarajte na provokacije, a ko ima reči hvale  ljubazno uzvratite. Budite krajnje poslovni, profesionalni, kao što i jeste, i nema razloga za brigu kada je posao u pitanju.

Ljubav:  Zauzete Škorpije, probajte da se više fokusirate na emotivni deo. Druga polovina sedmice donosi bolju komunikaciju među vama i bolju klimu u postojećem odnosu.

Lep period biće pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje vam pomažu za budućnost. Uživajte. Slobodne Škorpije, moguće je novo iznenadno poznanstvo krajem sedmice koje će vam prijati.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ovaj period donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte se što više.

Photo by Victoria Akvarel from Pexels

 

 

Strelac

Posao: U ovoj radnoj sedmici od samog starta imaćete pojačan obim obaveza, neka usporavanja i neće ići glatko. Od sredine sedmice moguće je da vas očekuje dosta promena tehničke prirode. Zatražite i prihvatite makar minimalnu pomoć, posebno tamo gde se pojave novi načini poslovanja ili nove tehnologije.

Bitno je da se ne oslanjate isključivo na sebe i kruto pridržavate proverenih i dobro uhodanih mehanizama rešavanja poslovnih zadataka. Što se tiče polja finansija, nema potrebe za velikim ulaganjima u ovom periodu.

Ljubav: Kod Strelčeva u vezama i dalje može biti turbulentno, promenljivo, sa usponima i padovima. U jednom trenutku super, u drugom suprotno i tako u krug.

Slobodni, pred vama je period kada treba da se zabavljate, izlazite i uživate. Ako nekog upoznate, ako ne, biće vam lepo i samima.

Zdravlje: Sve potencijalno osetljive tačke  kada je zdravlje u pitanju odnose se na glavobolje, kolebanje krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Tokom ove radne sedmice očekuju vas i usponi i padovi na polju profesionalnih aktivnosti. Uspon u prvoj polovini sedmice, gde su mogući kontakti ili pozivi za saradnju sa inostranstvom, moguće iznenada.

U drugom delu sedmice mogući su nesporazumi sa saradnicima i nadređenima, pa pokušajte da to nekako izbegnete. Sve što je vezano za papirologiju proverite više puta pre nego što potpišete ili pošaljete dalje. Obratite pažnju na bitne detalje jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi, situacija na vašem ljubavnom planu uglavnom će biti na zadovoljavajućem nivou, što će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Ukoliko i bude nekih dilema i nesporazuma, lako ćete ih rešavati zajednički.

Slobodni Jarčevi, ukoliko niste već nekog upoznali, imaćete priliku ove sedmice. Da li preko prijatelja ili društvenih mreža, videćemo.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, uglavnom stabilno, ali obratite pažnju na urogenitalni trakt.

 Pročitajte: Mesečni horoskop za februar 2024. godine - Ribe muči loše raspoloženje, Jarčevima se savetuje poseban oprez u poslu

Vodolija

Posao: Vodolije, vrlo je verovatno da vas očekuju neke promene organizacijske prirode na samom startu ove radne sedmice, ali to ne bi trebalo da vas previše nervira i opterećuje, jer se od vas očekuje baš suprotno, da preuzmete inicijativu i značajniju ulogu u celom procesu.

I od sredine sedmice ćete mnogo snage i volje ulagati u posao. Sve će se isplatiti, i vaš trud i vaše znanje i doći ćete na pozicije koje objektivno odavno zaslužujete.

Ljubav: Posle početnih nekoliko dana ni tamo ni ovamo, zauzetim predstavnicima sledi opušteniji period za ljubavna dešavanja. Manje-više možete postići sve što ste planirali i zamislili, zračićete velikom energijom i šarmom.

Slobodne Vodolije, imate šansu da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom i te kako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima. Uživajte.

Zdravlje: Tokom ove sedmice ne očekuju vas ozbiljnije zdravstvene poteškoće.

 

Photo by Kaboompics from Pexels

 

Ribe

Posao: Ribe očekuju promene,  iznenadna dešavanja i neočekivane informacije od samog starta ove sedmice, što vam može doneti brojne nove poslovne mogućnosti. Sredinom sedmice imaćete period uvećanja finansija zahvaljujući naplaćivanju zaostalih potraživanja.

Zarobiće vas možda neka papirologija koju ćete, iako uz više truda nego što ste mislili, ipak nekako  rešiti. Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih,  da se ne biste našli u nezavidnoj situaciji i bili na meti kritike saradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari.

Ljubav: Posle prvih nekoliko dana promenljivog i na moment nervoznog funkcionisanja, za zauzete Ribe sledi stabilnija i mirnija atmosfera. Uključite više  strasti  i emocija, ne uključujte racio, ne uključujte more pitanja koja vam se vrzmaju po glavi, ima vremena za njih i za odgovore koji su vam potrebni.

Slobodni mogu da očekuju udvaranja i nova poznanstva preko poslovnog segmenta.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ove sedmice mogući su  problemi sa bubrezima i urogenitalnim traktom, stoga jačajte imunitet.

Nedeljni horoskop do 18. februara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading