Horoskop

Nedeljni horoskop do 25. februara 2024. godine: Turbulentni ljubavni odnosi, oprezno sa donošenjem odluka

Nedeljni horoskop do 25. februara 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 25. februara 2024. godine: Turbulentni ljubavni odnosi, oprezno sa donošenjem odluka

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 25. februara 2024. godine

 

Ovan: 

Posao: Povoljna radna sedmica očekuje Ovnove na poslovnom planu, sve će  biti usmereno ka kvalitetnom i profesionalnom odrađivanju obaveza..

Akcenat na dogovorima, pregovorima, potpisivanjima dokumenta. Mogućnost kraćeg poslovnog puta. Koristite malo intuiciju u poslu u ovom periodu.

Procenite da li je  pravi trenutak za preuzimanje inicijative ili treba još malo da pričekate. Potrudite se da napravite ambijent da sve radite sa lakoćom i u što prijatnijoj atmosferi.

Ljubav: Polje ljubavi biće turbulentno ove sedmice, može dolaziti do učestalijih nesporazuma i razmirica i biće potrebno dosta energije da se postigne kompromis.

Preuzmite kontrolu nad situacijom jer bi moglo doći do svađa širih razmera. Slobodni Ovnovi, počinju pomaci nabolje u odnosu sa osobom koja vam je privlačna.

Potrebno je malo više vaše inicijative, ne dozvolite da druga strana nagađa šta vi želite i tako možda nešto pogrešno protumači.

Zdravlje: Treba da se pozabavite više jačanjem imuniteta i da se dovoljno odmarate. Posebno treba naglasiti da se pričuvate mogućih fizičkih povreda ekstremiteta.

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu

 

Bik

Posao: Bikovi, tokom ove sedmice najpre treba odrediti prioritete i prvenstveno se fokusirati na najvažnije zadatke, a zatim zatražiti i prihvatiti pomoć osoba od poverenja. Iako vi mislite da ne možete promeniti neke situacije, promene dolaze i to brže nego što ste mislili.

Možete sa saradnicima imati preokret u komunikaciji, pogrešnih informacija, kašnjenja, problema sa papirima i u dogovorima. Trudite se da ispoštujete obaveze koje su vam bitne na vreme, i da sve što je do vas što kvalitetnije odradite.

Ljubav: Tokom naredne sedmice sa partnerom bi trebalo da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. Partner bi trebalo da vas podstakne na neke akcije, koje vam nisu standardne.

Ljubavni život biće u dobroj fazi i vi na tom polju možete da odahnete. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe. Iskoristite sve slobodno vreme za druženje sa ljudima generalno. Za slobodne, naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja kao i stare simpatije.

Zdravlje: Generalno, solidna zdravstvena situacija. Mogući su manji problemi vezani za stomak, želudac, odnosno sve delove sistema za probavu.

Savet: obratite malo ozbiljnije pažnju na ishranu kako šta jedete, tako i na dinamiku obroka.

 

Blizanci

Posao: Solidna radna sedmica je pred Blizancima. Imaćete vrlo dobru komunikaciju kako sa saradnicima, tako i sa poslovnim partnerima. Dobićete priliku od kraja sedmice da rešite i neka zaostala pitanja, moguće papirološka.

Prilivi u ovom periodu biće dosta stabilniji i redovniji nego inače i bićete zadovoljni krajem sedmice jer ćete uspeti da uspešno završite sve započeto. Sve u svemu, ne očekuju vas neke ozbiljnije poteškoće ukoliko na vreme uhvatite zalet i krenete ka svom cilju.

Ljubav: Za Blizance koji su u emotivnim vezama predstoji jedna promenljiva sedmica. Imaćete malo nedefinisane dane, čas ćete biti dobro raspoloženi, čas se loše osećati.

Potrudite se da nemate prevelike oscilacije. Što više razgovarajte i pozabavite se posebno razgovorima o budućnosti vašeg odnosa. Slobodni Blizanci, tokom ovog perioda imaćete sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Zdravlje: Tokom naredne sedmice moguć pad imuniteta, stoga pojačajte unos vitamina. Takođe su moguće i probavne smetnje pa povedite malo više računa o ishrani.

Nedeljni horoskop do 25. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Rak

Posao: Sve oko vas se ubrzava, a vama je povremeno teško da uhvatite ritam i idete u korak sa dešavanjima. Biće dosta kontakata, dogovora, bilo da je papirologija ili pribavljanje bitnih dokumenata u pitanju.

Nije dobar period za finansijske transakcije, kredite jer vam mogu doneti neplanske troškove. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnika, jer postoji mogućnost da napravite ozbiljnu grešku.

Ljubav: Kod zauzetih predstavnika znaka Raka, i vama i partneru stoje i u ovoj sedmici, ali i u narednom periodu velike promene nabolje. Partner i vi ste ušli u period u kojem možete ponovo vratiti vašu vezu na stare, dobro poznate i lepe staze.

Promena klime na ljubavnom planu doprineće značajnim iskakanjima iz standardnih šablona i, na kraju rezultatima koji se bitno razlikuju od startnih očekivanja. Ne bi bilo loše da potražite zajedničke prijatelje koji ne žive ovde i obnovite komunikaciju. Slobodni Rakovi – čini vam se da se vrtite u jednom te istom začaranom krugu. Ima dešavanja, ali se stalno tu pojavljuje i osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Zdravstvena slika je zadovoljavajuća, mogući problemi sa glavoboljama, krvnim pritiskom, potrudite se da više vremena posvetite kvalitetnom odmoru.

Pročitajte: Ovo je pet znakova Zodijaka kojima je predodređeno da postanu slavni


 

Lav

Posao: Tokom sedmice koja sledi Lavovi će imati česte promene ritma i poslova, to će ih malo razbacati na različite strane, ali manje-više sve će uspeti da postignu. Imaće problema u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima, i u ovim slučajevima treba lične interese staviti na drugo mesto, a voditi se time šta je i za vas i za drugu stranu najpovoljnije.

Kompromis se može pronaći, i to na obostrano zadovoljstvo. Prilivi su prilično stabilni tokom ove sedmice. Nisu preporučljive bilo kakve veće kupovine i investicije, već samo regulisanje osnovnih materijalnih obaveza.

Ljubav: Uglavnom sa partnerom funkcionišete dobro, jer ste oboje spremni da se prilagodite jedno drugom i napravite dogovor. Ono što će biti najbitnije je da svoju komunikaciju podignete za stepenicu više i podelite obaveze.

Od vas se očekujete da budete faktor stabilnosti. Slobodni Lavovi, nameštaće vam se okolnosti za muvanje, za flert, za upoznavanje. Prošlost sve više ostaje iza vas, ali svakako ne žurite ni sa pokretanjem nove ljubavne priče. Samo se zabavljajte.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ove sedmice moguć je pojačan stres i potreban je redovniji san i da malo više vremena provodite u prirodi.

Devica

Posao: Ovu sedmicu Device  započinju rešavanjem problema iz prethodnog perioda, uključujući i one finansijske. Polako ali sigurno rešavate situacije koje su vam važne.

Za vas je naročito bitna sredina ove sedmice jer tada mogu doći značajne informacije, dobre prilike i baš od tog momenta sve se može pokrenuti nabolje. To je period za rešavanje papiroloških problema i za zatvaranje zaostalih poslova, bićete vrlo zauzeti ali će vam se na kraju sav uloženi trud isplatiti.

Ljubav: Ove sedmice zauzete Device uneće više dinamike u svoje ljubavne relacije. Partner i vi ste pozitivni i imaćete šansi za više lepih momenata i dešavanja.

Krenuli ste dobrim putem, samo tako i nastavite i bićete zadovoljni postignutim, iako vam se to činilo nemoguće. Slobodne Device su se aktivirale, pojačala se komunikacija sa nekim koga poznajete preko posla i primećujete da vam razgovori sa ovom osobom sve više prijaju.

Zdravlje: Ove sedmice za Device dosta dobra zdravstvena situacija. Eventualno su moguće tegobe sa kostima i mišićima.

Nedeljni horoskop do 25. februara za preostale znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: Prosečna radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika znaka Vage. U prvoj polovini, bez većih prepreka ostvarićete zacrtane profesionalne ciljeve. Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova.

Budite malo odgovorniji nego inače, pomoć prijatelja biće vam neophodna kada su finansije u pitanju. U ovom periodu možete dobiti više netačnih i neproverenih informacija, zato ne reagujte na prvu loptu.

Ljubav: Ova sedmica koja je pred vama donosi dobru osnovu za dodatno angažovanje i dodatno unapređenje vašeg odnosa.

Naravno, i dalje će postojati momenti koji vas mogu neprijatno pomeriti, isto kao i voljenu osobu – zato u tim trenucima ne reagujte impulsivno i stavite emocije na prvo mesto. Slobodne Vage, tokom ove sedmice bićete u prilici da konkretnim potezom privučete osobu koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom celog perioda. Eventualno obratite pažnju na moguće oscilacije u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Pročitajte: Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

 

Škorpija

Posao: Škorpije, očekuje vas dosta posla ove sedmice i bićete doslovno zatrpani. Nešto je ostalo od ranije a novo će pristizati svakodnevno. Neke situacije zahtevaće savet od nekog i pomoć svakako. Pozitivniji deo priče i dalje predstavlja radna energija i voljni momenat, da se sve obaveze završite na vreme i prema zacrtanim planovima, bez većih odstupanja. Prva polovina sedmice može biti dinamičnija i opterećenija.

Ljubav: Zauzete Škorpije, u ovoj sedmici možete pojedine stvari ako ne vratiti u normalu, a ono makar krenuti da rešavate. Partner je spreman da vas sasluša a vi zauzvrat budite spremni da ne reagujete impulsivno i ishitreno. Možda neće biti sve savršeno i možda nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, ali makar to vreme koje dobijete iskoristite na pravi način. Slobodne Škorpije, može se iznenada pojaviti nova osoba koja će vas zaintrigirati.

Zdravlje: Šetajte, trčite, budite u pokretu, družite se sa pozitivnim ljudima, opustite se i rasteretite, i sve će biti kako treba kada je zdravlje u pitanju.

Strelac

Posao: Ova sedmica u koju ulazite biće lakša od prethodne, ipak vam neće doneti mir i rasterećenost od problema. Non-stop će se provlačiti makar neka forma zastoja ili nesporazuma, na vama  je samo da ne brzate i da rešavate jedno po jedno.

Sredina sedmice je izuzetno dobra da vam dođe neka nova poslovna ponuda ili dogovor, možda ne u potpunosti nova, već nešto što dugo očekujete, da dobijete neke povoljnosti ili otvorene šanse za napredovanje i za izbijanje u prvi plan. Moguć i kraći poslovni put u inostranstvo.

Ljubav: Vaša su raspoloženja promenljiva, čas ste prisutni, topli, nežni prema partneru, čas se distancirate. Partner je trenutno u stabilnijoj poziciji od vas i pokušavaće da probije vaše blokade, što će u ovoj sedmici i rezultirati nekim boljim pomacima.

Teško je da će ovo biti dovoljno da u potpunosti stabilizuje vašu vezu, ali ipak ćete imati par dana pred sobom kada problemi nekako padaju u drugi plan. Slobodni Strelčevi, da, ljubavnih prilika ima, tu su. Od vas i vaših trenutnih želja zavisi da li ćete nekoga pustiti u svoj život.

Zdravlje: Problemi sa probavom, stomakom uopšte su mogući tokom ovog perioda. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno.

Jarac

Posao: Vi i oni sa kojima sarađujete ste trenutno na potpuno drugačijim stranama i sa potpuno drugim viđenjima i rešenjima. Biće dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati rasprava širih razmera.

Vaše je da gurate svoje i da ne odustajete od toga. Trebaće vam strpljenja da sve situacije sredite, ali i da ispravite neke greške i propuste. Drugi deo sedmice biće manje napet, uglavnom ćete biti usmereni na svakodnevne obaveze i kontakte sa saradnicima i poslovnim partnerima.

Ljubav: Kod zauzetih Jarčeva pretežno stabilna i povoljna atmosfera na  ljubavnom planu trebalo bi da rezultira  pozitivnim osećajem zadovoljstva.

Uprkos solidnim aspektima i relativno stabilnoj situaciji na polju ljubavnih relacija, određeni procenat predstavnika ovog znaka mogao bi da se uspava i upadne u zamku inercije, prepuštajući se liniji manjeg otpora.

Slobodni Jarčevi, i dalje vam nova poznanstva stoje preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje: Ovo je period kada treba uzeti više vremena za sebe, odmarati se i priuštiti sebi dobar i kvalitetan san.

 

 

Vodolija

Posao: Prvi dani u ovoj sedmici dovešće do neke neusaglašenosti u odnosu sa poslovnim saradnicima. Moguće su zbunjujuće i konfuzne situacije, pogrešno protumačene informacije, komplikovanje dogovora.

Savet je da ne reagujete na brzinu i impulsivno, bolje je da pustite da se sve samo od sebe slegne i raščisti. Ostatak sedmice je prilično dobar po vas. U finansijskom segmentu sledi uvećanje zarade.

Ljubav: Kod zauzetih Vodolija biće dosta planova, dogovora, druženja izlazaka. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji, da jasno date do znanja šta želite.

Jake energije koje su u ovom periodu između vas dvoje najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju. Slobodne Vodolije u pokretu ste, sa boljom energijom i u više kontakata sa suprotnim polom. Otvorite svoje srce.

Zdravlje: Ove sedmice mogući su problemi sa kičmom i urinarnom traktom. Jačajte imunitet.

.

Ribe

Posao: Odlična radna sedmica je pred Ribama. Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Povremeno niste ni svesni kakav utisak ostavljate na saradnike i osobe sa kojima radite.

Neke prekinute saradnje se sada mogu obnoviti, budite posrednik i pribavite zasluge za sebe. Nemojte da ubrzavate procese, jer  za sve postoji procedura koju će sada biti neophodno ispoštovati. Bez finansijskih ulaganja i pokretanja novih poslova, za to još uvek nije vreme.

Ljubav: Ribe koje su u emotivnim vezama trenutno su u periodu neizvesnosti i problematike u svojim odnosima. Sada je neophodno vaše veće angažovanje i posvećenost partneru, i pored toga što on ne reaguje na način na koji biste vi želeli.

Trudite se, sve ovo će doneti rezultate vrlo brzo. Slobodne Ribe, kombinacija novog i starog i to preko poslovnog segmenta i dalje je aktivna.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće su respiratorne tegobe i alergijske reakcije.

.

Nedeljni horoskop do 25. februara preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading