Lepota

Postanite žena mačka, našminkajte se kao Milica Pavlović (foto)

Šminka Milice Pavlović svaki put privuče pažnju pripadnicama lepšeg pola, jer svi znamo da će se to sigurno kopirati i malo-pomalo postati trend.

Postanite žena mačka, našminkajte se kao Milica Pavlović (foto)

Kao i uvek, Milica Pavlović se ne plaši promene i da ponese nešto drugačije, što je dokazala i ovog puta kada je šminka u pitanju.

Popularna Senjorita je zavodljivim „pogledom ispod obrva” pokrenula pratioce koji su napravili lavinu komentara i više od 45.000 lajkova. Očigledno se ovo izdanje svima dopada, što znači da sa ovakvim izgledom nećete pogrešiti

Pročitajte: Trikovi za vizuelno krupnije oči

 

Ovaj dramatičan izgled stavlja u prvi plan boju vaših očiju, dok usne treba da budu u „nude” ili neutralnim bojama.

U zavisnosti od toga da li vam je oko otvoreno širom ili delimično, menja se i sam izgled. Kada su vam oči širom otvorene, izgleda kao da ste ajlajnerom samo iscrtali ivicu kapka, a kad ih pritvorite, bolje se vidi sva lepota ove kombinacije boja. Osnova je ljubičasta senka koju treba da nanesete skoro do obrva. Na to se dodaje crni ajlajner koji treba da uokviri celokupan izgled.

Glavni izazov je lepo iscrtati ajlajnerom sve ivice kapka pa tu liniju nastaviti celom dužinom oka, kao što vidimo na fotografiji. 

Izgled žene mačke sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Iako je jaka šminka u pitanju, ne plašite se da rizikujete jer ćete se prijatno iznenaditi transformacijom, kao što je Milica Pavlović nas oduševila.

 

Komentari (0)

Loading