Lepota

Pogled koji obara s nogu: Istaknite lepotu svojih očiju kao Jelisaveta Orašanin (foto)

Autor: | 20/04/2021

Jelisaveta Orašanin šminku doživljava kao pomoćno sredstvo kada joj je potrebno da zasija punim sjajem, uglavnom za noćni izlazak, dok za svoj dnevni izgled najčešće bira neutralne nijanse sa kojima deluje prirodno.

Pogled koji obara s nogu: Istaknite lepotu svojih očiju kao Jelisaveta Orašanin (foto)

Iako joj je stalo da izgleda negovano, uglavnom se šminka za večernje izlaske i to po kratkom postupku u trajanju od samo desetak minuta, rekla je ranije za magazin “Hello”.

Ovaj put je obradovala svoje pratioce drugačijim “make up” izgledom koje je pretvorio u pravu zavodnicu koja pogledom ispod obrva, sve obara s nogu.

Kako Jelisaveta inače ima lepe i krupne oči stoga, nije teško šminkom naglasiti tu lepotu. Pošto je svetski trend u "make up"-u da glavni fokus bude na očima, očigledno je da Jelisaveta pomno prati šta je aktuelno.

Pročitajte: Dijeta Jelisavete Orašanin čini čuda - Samo dva meseca nakon porođaja glumica liniju dovela do perfekcije (foto)

 

Prvi korak za ovakav “look” jeste osenčiti očni kapak u stilu “smokey eyes” braonkastim nijansama, pa ajlajnerom pažljivo iscrtati oko, i na kraju izvući puniju liniju u “mačkastom” stilu.

Posebno značajan u ovom slučaju jeste beli krejon koji dodatno naglašava boju oka. Unutrašnu liniju oka iscrtati ovom olovkom i iznenadićete se rezultatom. Efekat ovakve "jače" šminke zapanjujuć.

Uz naglašene oči "idealan spoj" čini neutralna boja usana, kao što je glumica i učinila.

Ovaj izgled se mnogima dopao jer je fotografiju lajkovalo preko 10 000 ljudi na "Instagramu" Jelisavete Orašanin. Pozitivne komentare među prvima su uputile i svima poznate lepotice Sofija Milošević, Barbara Tatalović, Nina Seničar.

 

Komentari (0)

Loading