Lepota

Da li biste vi OVO uradili sa svojom kosom: Biljana Tipsarević šokirala odlukom da dugu, negovanu frizuru načini drugačijom (FOTO)

Frizura Biljane Tipsarević uvek je besprekorna, a mora se konstatovati i da dizajnerka sve čini kako bi išla u korak sa modnim trendovima i retko kada greši

Da li biste vi OVO uradili sa svojom kosom: Biljana Tipsarević šokirala odlukom da dugu, negovanu frizuru načini drugačijom (FOTO)

Bilo da prilika zahteva trenerku, kancelarijsko odelo ili pak večernju haljinu frizura Biljane Tipsarević uvek je besprekorno počešljana, isfenirana ili bar stilizovano pokupljena u punđu. Supruga tenisera Janka Tipsarevića nepogrešivo prati modne trendove, pa tako svoju plavu, povremeno šatiranu kosu uvek njima prilagođava. Prema objavama koje deli na društvenim mrežama da se zaključiti da je poslednje dve godine dizajnerka svoju negovanu,mekanu poput svile kosu puštala da izraste što više. Na dva meseca ju je, navodno, vrlo malo skraćivala, zapravo samo krajeve, a kada je dostigla željenu vrstu dužine, potrudila se da je nosi ispravljenu sa razdeljkom na sredini kako bi se njena lepota što bolje oslikavala.

Pročitajte: Ako ste mislili da sve znate o Biljani Tipsarević, varate se: Pogledajte ko joj je najbolja drugarica (foto)

 

 

Sklona promenama, vrlo brzo poželela je nešto na njoj da promeni stoga je kosu skratila, opet u skladu sa novim modnim trendovima, koji su pored pačijeg kljuna, četvrtastih peta, krop - topova i dubokih pantalona specifičnih za 90-te godine vratili i stepenasto fazoniranje frizura. Svoju negovanu, dugu, ravnu prelepu kosu ona je, nijednog trenutka ne žaleći, odsekla, a skratila je i šiške i stavila ih na stranu. Mnogi bi se bar dva puta zapitali, ali ne i Biljana koja je svesna da će novi način stilizovanja kose najviše odgovarati onome što planira da nosi za sezonu proleće - leto. 

Pročitajte: Nikad nije bilo jednostavnije smršati: Uz ovaj jelovnik je Biljana Tipsarević skinula 30 kilograma!

Instagram

 

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako njena nova frizura sada izgleda supruga Janka Tisparevića dobila je podršku mnogih dama koje vole kako se ona odeva, šminka i frizira, ali i kakve modele kao kreatorka osmišljava i prezentuje. Činjenica je da će frizura Biljane Tisparević ovog proleća, ali i leta biti pravi hit.

Komentari (0)

Loading