Lepota

Beauty okršaj o kojem se priča: Kalina Kovačević i Snežana Dakić se odlučile za vodeći trend ovog proleća! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Kalina Kovačević i Snežana Dakić - sučeljavanje trenda i glumačkog šarma

Beauty okršaj o kojem se priča: Kalina Kovačević i Snežana Dakić se odlučile za vodeći trend ovog proleća! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Kalina Kovačević i Snežana Dakić važe za žene od stila. Primetno vrlo modno različite, glumica i voditeljka, pohrlile su nedavno za istovetnim beauty trendom i time nehoteći najavile šta će biti popularno ovog proleća.

Budući da je proleće sinonim za lepršavo, razigrano bez mnogo muke može se zaključiti da se boje vraćaju u modu, što više to bolje, kao i valovita, odnosno kovrdžava kosa, koja tu vrstu stajling može da isprati. S tim u vezi, prvo smo Kalinu videli sa sitnim loknama na glavi, a zatim i Snežanu, a jedina razlika između dve dame je ta što je jedna plava, a druga brineta.

Pročitajte: Nakon što je javno priznala da se po drugi put razvela Kalina Kovačević objavila lepe vesti: U njen život je uplovio ON (FOTO)

Instagram

 

Kalina je, doduše, kosu na ovaj način uredila za potrebe predstave "Godine vrana" u kojoj tumači glavnu ulogu, ali nije prećutala da joj se kovrdže izuzetno sviđaju, te da ih se nakon izvedbe jedva odriče. Snežana pak, ovom trendu pripojila se samoinicijativno i uživa u lakoći održavanja lokni i njenoj lepoti i prilagodnjivosti svim modnim kombinacijama.

Pročitajte: Kome još može da prija: Snežana Dakić šokirala izjavom o odnosu sa ženom svog bivšeg muža Vladimira Mikića

Instagram

 

Činjenica je da lokne imaju to svojstvo da osobu koja ih nosi učini mlađom, stoga ne sumnjamo da će mnoge dame ovog proleća nazavisno od starosnog doba pohrliti da se pridruže dramskoj umetnici i voditeljki sa diplomom lajf kouča.

Kalina Kovačević i Snežana Dakić izuzetno vode računa o tome kako će se predstavljati u javnosti, modno su osvešćene, frizure pak ne menjaju toliko često. Ovaj izlet u nepoznato po mišljenju mnogih bio im je odličan, a šta vi mislite?

 

Komentari (0)

Loading