Lepota

Ni Jovani se ne sviđa: Goran Bogdan uzeo mašinicu i ošišao se do glave, da li vam je i dalje frajer? (FOTO)

Frizura Gorana Bogdana potpuno promenila lični opis glumca

Ni Jovani se ne sviđa: Goran Bogdan uzeo mašinicu i ošišao se do glave, da li vam je i dalje frajer? (FOTO)

Ovih dana frizura Gorana Bogdana je u fokusu medija, a sve zbog toga što je glumac njome potpuno promenio svoj stil. Hrvat rodom iz Širokog Brijega nije sklon promenama, uglavnom nosi kosu klasične dužine stoga ne čudi što je sve iznenadila njegova potreba da se ošiša do glave.

Pročitajte: Više se NE MOŽE SAKRITI! Tajna AFERA Gorana Bogdana i velike hrvatske pevačke zvezde: LUDO SMO SE ZALJUBILI

 

 

Naime, emotivni izabranik Jovane Stojiljković, potpuno je obrijao delove kose oko ušiju, čime je kako mnogi komentarišu svoj lik i glavu izdužio i jednostavno ne liči više na sebe.

Pročitajte: Nakon vesti o pomirenju, Jovana Stojiljković prvi put o Goranu Bogdanu: Znam da sam subjektivna, ali...

 

 

Ovaj njegov mali eksperiment, međutim, nije došao bez razloga, niti zato što je Bogdan eto baš sada u petoj deceniji odlučio da menja imidž već zato što je nova uloga u filmu "Živi i zdravi" to od njega zahtevala. Goran u ostvarenju koji će publika uskoro moći da pogleda glumi uglađenog i finog mladoženju, dok mu mladu tumači devojka Baneta Trifunovića Tihana Lazović.

Pročitajte: Sinoć su Goran Bogdan i Jovana Stojiljković pred kolegama i prijateljima objavili fantastične vesti! Fotografije će vas oduševiti!

Boško Karanović

 

Ostaje da se pitamo da li se nova frizura Gorana Bogdana dopada njegovoj izabranici i da li će se uprkos komentarima pratioca na "Instagramu" da mu je bolje bilo sa starom dužinom kose, glumac ipak prikloniti ovom trendu.

Komentari (0)

Loading