Lepota

Kupaći Lidije Vukićević stoji kao saliven: Koliko bi vama bilo potrebno hrabrosti da ovo obučete? (FOTO)

Kupaći Lidije Vukićević stoji joj kao saliven

Kupaći Lidije Vukićević stoji kao saliven: Koliko bi vama bilo potrebno hrabrosti da ovo obučete? (FOTO)

Atraktivna glumica kao da je zaustavila vreme, a godine na njoj nisu ostavile traga te je kupaći Lidije Vukićević izazovni komad u kojem se često fotografiše na društvenim mrežama.

Lidija koja je nedavno napunila 60 godina ostavlja bez teksta svojim besprekornim izgledom, a na telu koje ponosno pokazuje mnoge dame mogu joj pozavideti.

Pročitajte: Tajna izgleda Lidije Vukićević nikada nije bila jednostavnija - Ovaj recept je "eliksir mladosti" koji ćete obožavati (FOTO)

 

 

Glumica je ovog puta za potrebe snimanja pozirala na ivici bazena u crnom kupaćem kostimu sa prorezima sa strane, dok je gornji deo istakao njene zanosne obline i svi komentarišu da joj stoji kao saliven.

Glomazne naočare za sunce, karmin i mokre lokne dodatno su začinili ovaj prizor, pa su komentari i lajkovi samo pluštali.

Pročitajte: Lidija Vukićević uplakana - Dečko joj slomio srce i to na 60. rođendan

Instagram printscreen

 

Glumica je nedavno otkrila za medije da je pobornik prirodnog izgleda.

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom.

Komentari (0)

Loading