Celebrity News

Kad svekrva prokomentariše! Lidija Vukićević nije sakrila šta misli o preskupom letovanju svog sina i njegove izabranice

Devojka Andreja Mrkele daleko je slobodnija u objavama na društvenim mrežama od svog izabranika

Kad svekrva prokomentariše! Lidija Vukićević nije sakrila šta misli o preskupom letovanju svog sina i njegove izabranice

Kako se provodi na letovanju devojka Andreja Mrkele već danima deli sa pratiocima na "Instagramu". Nađa Ilić i sin Lidije Vukićević julske dane provode na Hrvatskom primorju i to u Opatiji. Reč je o prvom zajedničkom letovanju zaljubljenog para koji uživa ne samo u divnim plažama Jadrana, već i u vožnji jahtom, ali i romantičnim večerama pokraj mora. 

Pročitajte: Snaja blista od sreće, a svekrva briše suze radosnice: Sin Lidije Vukićević oduševio prelepim vestima (FOTO)

Instagram

 

Za razliku od naslednika bivšeg fudbalera Mitra Mrkele devojka Andreja Mrkele vrlo slobodno sva svoja iskustva, pa i ovo sa odmora, objavljuje na društvenim mrežama, što rezultira brojnim komentarima njenih simpatizera,a posebno među njima istakao se i komentar buduće svekrve.

Pročitajte: Kad sin mezimac dovede TAKVU ŽENU u kuću: Otkriveno ko je snaja Lidije Vukićević i na koji NAČIN se OPHODI prema budućoj svekrvi (FOTO)

 

 

Ispod jedne od fotografija na kojima Nađa pozira sa Andrejem, Lidija je stavila srce, detelinu sa četiri lista i morkse talase, a iz toga se dalo zaključiti da je vrlo zadovoljna sinovljevim emotivnim izborom, kao i izborom lokacije za letovanje.

Pročitajte: Lidija Vukićević ne dozvoljava sinovima da joj se mešaju u ljubavne izbore: Nemaju pravo da mi određuju šta mogu, a šta ne

Instagram

 

Andrej i Nađa izuzetno uživaju u svom prvom zajedničkom odmoru. Obišli su gotovo sve plaže u okruženju, između ostalog i Cres, a iznajmili su i skuter te su posetili i Brione. Društvo im prave prijatelji, stoga verujemo da će letovanje produžiti koliko god im poslovne obaveze to budu dozvoljavale.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading