Lepota

Promena Nevene Božović će vas šokirati: Ofarbala kosu, nikad više plavuša (FOTO)

Promena Nevene Božović nije mogla proći nezapaženo

Promena Nevene Božović će vas šokirati: Ofarbala kosu, nikad više plavuša (FOTO)

Kada se kao veoma mlada pojavila na javnoj sceni pobrala je mnogobrojne simpatije kako zbog svog anđeoskog glasa tako i zbog prirodne lepote koju i danas neguje. Nežna plavuša na kakvu smo navikli sada je odlučila da eksperimentiše, a promena Nevene Božović privukla je veliku pažnju.

Pevaćica je odlučila da promeni imidž te je prepoznatljive svetle nijanse prefarbala u bakarnu boju te na taj način još više istakla nebesko plave oči i ten na kojem joj mnogi mogu pozavideti.

Pročitajte: Ćerka Nevene Božović prava MODNA IKONA - Pogledajte samo šta nosi na nogama, mama se baš isprsila (FOTO)

Instagram

 

Pevačica je podelila fotografiju nove frizure na svom "Instagram" profilu, a mnoštvo lepih reči nizalo se jedna za drugom: 

"Mnogo si lepa"; "Ma tebi sve lepo stoji, samo nemoj u crno", "Najlepša žena", "Uvek je vreme za promene" - bili su samo neki od komentara na Neveninu osveženu boju.

Pročitajte: Nije samo zgodno telo i dubok džep - Ova fotografija pokazuje zašto je Nevena Božović pala na pilota

Instagram

 

Prvi jesenji dani rezervisani tradicionalno za nove početke i promene inspirisali su i talentovanu damu da se poigra sa bojama, a promena Nevene Božović ako je suditi po prvim reakcijama većine fanova pun je pogodak i apsolutni hit ove sezone.

Komentari (0)

Loading