Celebrity News

Nije samo zgodno telo i dubok džep: Ova fotografija pokazuje zašto je Nevena Božović pala na pilota

Muž Nevene Božović izaziva veliko interesovanje javnosti

Nije samo zgodno telo i dubok džep: Ova fotografija pokazuje zašto je Nevena Božović pala na pilota

Pevačica koja osvaja muzičkim talentom i besprekornim izgledom ne voli da potencira svoj privatni život u javnosti, međutim muž Nevene Božović sa kojim ima jednogodišnju ćerkicu Anku postao je veoma interesantan medijima.

Mlada pevačica koja živi na dve adrese, u Beogradu i Budvi, letnje avgustovske dane provodi na crnogorskom primoriju gde sa suprugom i ćerkicom uživa u krstarenju kao i drugim letnjim aktivnostima, a da Nikola svoje dve "devojke" drži kao malo vode na dlanu svedoči niz Neveninih objava.

Fotografija koju je pevačica podelila na "Instagramu" odiše u duhu pravih porodičnih vrednosti, a Nikola koji svira svojim lepoticama raznežio je prolaznike, ali i mnogobrojne Nevenine fanove koji na prelepu porodičnu fotografiju nisu ostali ravnodušni.

Pročitajte: Tiha patnja mnogih žena, zgodni kapetan Nikola Ivanović - Detalji koje do sada niste znali o mužu Nevene Božović

Instagram printscreen

 

Zgodni pilot koji je ukrao Nevenino srce može se pohvaliti mnogobrojnim talentima, a ono što je zajedničko ovom zaljubljenom paru jeste i ljubav prema muzici.

Osim toga što je muž Nevene Božović često u vazduhu, on se podjednako dobro snalazi i na kopnu i na vodi gde voli da provodi slobodno vreme, a takođe pored orkestra u kojem svira on je i vlasnik ugostiteljskog objekta.

- Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene „Ray Ban“ naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Naime, sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note - rekao je Nikola jednom prilikom za magazin “Hello! Travel”.

Pročitajte: Emotivna porodična fotografija, ali svi gledaju u Nikolu - Suprug Nevene Božović više NE IZGLEDA ISTO (FOTO)

Instagram

 

Pevačica je sudbonosni susret sa Nikolom Ivanovićem imala pre pet godina sasvim slučajno kada je kročila u kafić u Budvi čiji je on vlasnik. 

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je ona tada za medije, a sve ostalo što je usledilo je bajka.

Komentari (2)

Loading
Ana

22:38 22.08.2022

Krije svoju privatnost?Pa kako onda imamo slike da mužem,sa ćerkom,kako se grle,putuju.Kako krije privatnost,valjda prikazuje kako živi.Pte bi to biloOvi pevači su već postali odvratni sa svojim lažima.