Celebrity News

Vreme je za teretanu! Biciklističke Nevene Božović odmah ćete poželeti da kupite, slažu se uz sve, a evo sa čime ih je ona uklopila (FOTO)

Modni izbori Nevene Božović retko su promašaj

Vreme je za teretanu! Biciklističke Nevene Božović odmah ćete poželeti da kupite, slažu se uz sve, a evo sa čime ih je ona uklopila (FOTO)

Malo malo pa modni izbori Nevene Božović izazivaju komentare, a sve zbog toga što pevačica meša stilove. Rokerski komadi u njenom su fokusu, kožne jakne i čizme posebno, koje ona uklapa sa džinsom, a povremeno i s nešto nežnijim, elegantnijim materijalima i detaljima koji ističu njenu ženstvenost.

Pročitajte: Nije samo zgodno telo i dubok džep: Ova fotografija pokazuje zašto je Nevena Božović pala na pilota

Instagram

 

Nevenu neretko možemo videti i u trenerkama i duksevima, ipak njen najnoviji stajling za vežbanje privukao je veliku pažnju javnosti. Top svetlo zelene boje i biciklističke dezena šahovske table naglasili su figuru mlade kantauroke, što su njeni pratioci odmah primetili i pohvalili je.

Pročitajte:Lepršava letnja košulja Nevene Božović idealna je za plažu: Jedan detalj privlači mnogo pažnje (FOTO)

Instagram

 

Mada ostatak odevne kombinacije ona nije adekvatno uklopila, naime obula je braon čarape, sa crveno-plavim detaljima i tamno, puder roze patike, komentari za njen celokupan stajling za teretanu bili su najvećim delom pozitivni.

Pročitajte:Nevena Božović i njen suprug nikad srećniji, a imaju veliki povod za slavlje! (foto)

Modni izbori Nevene Božović uglavnom se sastoje iz skupocenih komada, kvalitetnih i udobnih materijala, a nadasve posebne unikatne garderobe. Nije onda za čuđenje što je mlađa populacija posmatra kao uzora u odevanju.

Komentari (1)

Loading
Sndro

15:41 01.09.2022

Ova Nevena nije nikva lijepa zena. Mladost je lijepa ona je samo ljepuskasta. , sladunjavo. Ni struka ni noge ne vidim nista kod te zene da bi se reklo da je lijepa. Stotine njih koje cuvaju ovce da dotjeramo su ljepse od nje. Nema ni glas,obicno sve. Mozete proci pored nje da je ne primijetite..jeste. Nogice kao 2 kriva stapica. Iti visine niti stava niti ljepote, a nije joj ni muz neka faca