Lepota

Izgled Nine Badrić više nije isti: Skinula preko 20 kilograma, sada je MRŠAVA PLAVUŠA! Fotografija će vas šokirati

Izgled Nine Badrić više nije isti

Izgled Nine Badrić više nije isti: Skinula preko 20 kilograma, sada je MRŠAVA PLAVUŠA! Fotografija će vas šokirati

Jesen za mnoge označava vreme osveženja izgleda i želje za promenom frizure te se pripadnice lepšeg pola sa kišovitim jesenjim danima mahom odlučuju da svetle nijanse pretvore u nešto tamnije, međutim kod Nine Badrić ovo nije slučaj, ona je uradila sasvim suprotno. Brineta na koju smo navikli potpuno je promenila imidž, a novi izgled Nine Badrić privukao je pažnju popriličnog broja obožavatelja.

Pevačica koja važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima i koja se posebno ističe po tome što neguje prirodnu lepotu sada je na "Instagramu" osvanula kao plavuša.

Pročitajte: Želja za usvajanjem deteta nikada je nije napustila! U dom Nine Badrić stigao dečak predivnog imena(FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Drastična promena imidža i novi izgled Nine Badrić oduševili su njene mnogobrojne pratioce koji nisu štedeli lepe reči i komplimente te je po svemu sudeći ona napravila pravi izbor.

Pročitajte: Osušila se i skinula 20 kilograma - Nina Badrić se skinula u kupaći, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ipak, jedan komentar posebno se istakao. U pitanju je Ninina koleginica, pevačica Jelena Rozga koja je kratko i jasno prokomentarisala ""Femme fatale" i stavila do znanja da se i njoj ova promena dopada, na šta je pevačica uzvratila sa "Volim i ja tebe".

Nina Badrić svojim ponašanjem, stavom i stilom ponosno nosi titulu prave dame, a najnovijim izgledom još jednom je pokazala je da su u njenom slučaju godine samo broj. 

Komentari (0)

Loading