Celebrity News

Želja za usvajanjem deteta nikada je nije napustila! U dom Nine Badrić stigao dečak predivnog imena(FOTO)

Nina Badrić oduševila vestima

Želja za usvajanjem deteta nikada je nije napustila! U dom Nine Badrić stigao dečak predivnog imena(FOTO)

Ako bi morala da navede jednu stvar za kojom žudi, koju nije uspela da ostvari i s godinama joj je sve teže da to tog cilja dođe, Nina Badrić bi navela majčinstvo. Želja da postane majka i u skladu sa sopstvenim vrednostima odgaja dete nikada je nije napustila, čak ni kada je nedavno napunila 50 godina.

Pročitajte: Osušila se i skinula 20 kilograma: Nina Badrić se skinula u kupaći, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

 

Svesna da biloški sat otkucava i da su sve manje šanse da naslednika ili naslednicu dobije prirodnim putem hrvatska pop diva u poslednje vreme počela je da razmišlja i o usvajanju.

- Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kad neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Volela bih da usvojim dete jer mislim da jako puno mogu da dam nekom malom biću. Ipak za takvu odluku čovek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. S druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem majke koje je majčinstvo iznenadilo u kasnim godinama, kad su već mislile da im se takvo iskustvo više ne može dogoditi - rekla je Nina, pa dodala.

- S druge strane, nema smisla puno razbijati glavu i plakati za nečim što nemaš. Život je čudo, možda se sve desi odjednom, pojma nemam, ja bih to volela kad bih mogla sebi izračunati - izjavila je.

Pročitajte: Fotografije koje će teško objasniti: Nina Badrić uhvaćena u zagrljaju naslednika najimućnije srpske porodice

 

 

Budući da obožava decu Nina nastoji da je stalno u društvu mališana, voli da u goste pozove sestru koja ima sina i prijatelje sa nasednicima. Mališani je potpuno okupiraju njihovom energijom, a koliko uživa u njihovom prisustvu svedoči skorašnja njena slika nastala na primorju.

Pročitajte: Šta se krije iza enormnog bogatstva: Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

 

 

Naime, Hrvatica se slikala sa sinom svog saradnika, malim Leonom i slikom se pohvalila na “Instagramu”. Malo ko se suzdržao da ovaj njen sadržaj ne prokomentariše, a većina njenih pratilaca složila se da Nini beba lepo stoji, te da bi se sigurno snašla kao roditelj.

Komentari (1)

Loading
Glam

08:42 21.08.2022

Drage žene niste imale vremena, jurile ste karijeru, provodile se, ne možete da imate decu ili ne želite da imate decu. Sve je to OK, niko ne treba da vam sudi zbog toga, ali ove dame koje u određenim godinama počinju da nariču na tu temu su odvratne. Stani iza svoje odluke i ne smaraj...usvoji , ne pričaj....sve ostalo je lov na jeftinu popularnost...