Lepota

Nika je ta koja diktira trendove: Karleušina i Duškova ćerka ima novu boju kose i sve tinejdžerke žele da je kopiraju (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše iznenadila novim imidžom

Nika je ta koja diktira trendove: Karleušina i Duškova ćerka ima novu boju kose i sve tinejdžerke žele da je kopiraju (FOTO)

Kada su u pitanju deca naših javnih ličnosti, može se reći da je mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošiča prava miljenica nacije, a kako i ne bi kada svaki put iznova oduševi svojom harizmom, duhovitošću i pozitivnom energijom. Nika, koja je sada već prava tinejdžerka donedavno nije bila preterano zainteresovana za  modne trendove, međutim čini se da je u poslednje vreme ta tema sve više zanima što i ne čudi ako uzmemo u obzir da joj mama važi za ikonu stila. Svaki Nikin outfit naširoko se komentariše, a ova preslatka devojčica sada ide u korak sa najnovijim trendovima i to ne samo u stilu odevanja, već i kada su u pitanju promene sa kosom.

Da je postala pravi mali maher što se tiče odabira frizure kao i boje kose, u više navrata imali smo prilike da vidimo kada je u pitanju mlađa ćerke Jelene Karleuše, pa je tako i ovog puta nova zvezda "TIk-Toka" svoje brojne pratioce obradovala još jednim zanimljivim eksperimentom.

Pročitajte: Papuče Nike Tošić sa proslave rođendana glavna tema na Internetu! Pogledajte zašto se ceo restoran u Beču okrenuo za njom (FOTO)

 

 

Naime, izbor Nike Tošić što se tiče frizure za ovu sezonu, pao je na nešto tamniju nijansu, pa se ona armiji fanova, kojih sada ima već preko dvanaest hiljada, pohvalila prelepom kestenjastom bojom i blago uvijenim loknama koji su po mišljenju stručnjka neprevaziđeni trend.

Svojim novim imidžom mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića napravila je pun pogodak, a potvrdu je dobila i na pomenutoj društvenoj mreži gde se pozitivni komentari i lajkovi samo nižu, kako zbog frizure tako i zbog preslatkih pegiica na licu kojim je pokazala da joj originalnih ideja ne manjka.

Komentari (0)

Loading