Moda

Papuče Nike Tošić sa proslave rođendana glavna tema na Internetu! Pogledajte zašto se ceo restoran u Beču okrenuo za njom (FOTO)

Papuče Nike Tošić - potpuni modni hit

Papuče Nike Tošić sa proslave rođendana glavna tema na Internetu! Pogledajte zašto se ceo restoran u Beču okrenuo za njom (FOTO)

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića juče su proslavile divan dan, Atina je napunila 14, dok Nika jednu godinu manje, a ponosna mama odlučila je kao i prethodne godine da svoje mezimice obraduje putovanjem. Ovog puta izbor je pao na austrijsku prestonicu gde je pevačica pored šetnje obalom Dunava, šopingom i drugim aktivnostima koje ovaj šarmantni grad pruža organizovala i slavlje u restoranu. U društvu Jelenine tetke Danijele i najboljeg prijatelja i saradnika Zorana Birtaševića mama i ćerke proslavile su najvažniji datum, a stajlinzi za koje su se odlučile nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Ipak ovog puta zvezda je bila mlađa Jelenina ćerka, a najviše pažnje privukle su papuče Nike Tošić o kojima ne prestaje da se priča.

Pročitajte: NAJVAŽNIJI DAN u porodici Tošić Karleuša - Atina i Nika su donele odluku s kim žele da budu, sve objavile na Instagramu (FOTO)

 

 

Dok je Jelena blistala u dugačkoj glamuroznoj haljini sa jednim otkrivenim ramenom, Atina i Nika kako i priliči njihovim godinama plenile su lepotom i harizmom u crnim slatkim haljinicama. Tinejdžerke su udobnost stavile na prvo mesto te se Atina odlučila za patike popularnog brenda Balenciaga, međutim Nika je ne sumnjajući koliku pažnju će privući, na noge obula papuče istog brenda u crnoj boji i oduševila kako sve prisutne tako i korisnike društvenih mreža na kojima je osvanula fotka iz njihovog ludog provoda iz Beča. 

Pročitajte: Ćerke Jelene i Duška spremne za prvi dan škole - Definitivno više nisu deca, Atina ima novu boju kose i novi stil (FOTO)

Instagram printscreen

 

 

Ova skromna tinejdžerka tako lako osvaja svojom pojavom, a poslednjim outfitom koji je u jednu ruku vrlo jednostavan, a opet i te kako upečatljiv i fensi, zadala je modni zadatak svima. Brend koji je zaludeo ceo svet, Nika je iznela u svom neodoljivom stilu, a mnogobrojne tinejdžerke kojima su ćerke Jelene Karleuše modni uzori, sa oduševljenjem prate svaki njihov sledeći modni izbor.

Komentari (0)

Loading