Lepota

Svi su iznenađeni ovako velikom promenom: Bojana Ristivojević se ofarbala u crno, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Frizura Bojane Ristivojević više nije ista

Svi su iznenađeni ovako velikom promenom: Bojana Ristivojević se ofarbala u crno, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Otkako se pojavila na malim ekranima voditeljka pleni svojom lepotom, prirodnošću i prepoznatljivim osmehom, ali upečatljiva je i po dugoj, plavoj kosi te se može reći da je na neki način frizura Bojane Ristivojević bila njen zaštitni znak. Ipak, ona se sada odlučila na promenu imidža čime je u najmanju ruku, iznenadila mnoge.

Nakon trudničkog i porodiljskog odsustva u punom sjaju vratila se Bojana na javnu scenu, međutim u potpuno drugačijem izdanju. Njena kosa više nije plava,ona je eksperimentisala i prefarbala se u nekoliko nijansi tamniju boju, a novim izgledom veoma tamne brinete izazvala je ona podeljene komentare.

Pročitajte: Ćerka Bojane Ristivojević slavi rođendan! Dvorac, baloni, vatromet, slatki sto...sve je kao iz bajke - Zavirite na slavlje male Mitre (FOTO)

 

 

Reakcije pratioca preplavile su njen "Instagram" nalog i dok neki sa oduševljenjem komentarišu da nova frizura Bojane Ristivojević njoj savršeno pristaje ima i onih koji, naviknuti na nežnu plavušu, kažu da je ženstvenija bila sa svetlom nijansom. 

Pročitajte: Najveći životni poraz! Bojana Ristivojević EKSKLUZIVNO za STORY - S partnerom sam se rastala pre ćerkinog rođenja

 

Bilo kako bilo, voditeljka je prezadovoljna svojim životom i izgledom na koji, kako sama kaže, treba vremena da se privikne. Uz svoju ćerkicu Mitru ona uživa u svakom trenutku, a kako se od partnera rastala neposredno pred porođaj, nije isključeno da drastična promena imidža sluti na lepu vest na ljubavnom planu.

Komentari (0)

Loading