Celebrity News

Najveći životni poraz! Bojana Ristivojević EKSKLUZIVNO za STORY: S partnerom sam se rastala pre ćerkinog rođenja

Emotivni partner Bojane Ristivojević otišao je iz života voditeljke kada joj je bio najpotrebniji. Zapravo, sve se dogodilo dok je još bila u drugom stanju, a pomenutu informaciju prvih nekoliko meseci od rastanka sa dragim ona ni s članovima porodice nije podelila

Najveći životni poraz! Bojana Ristivojević EKSKLUZIVNO za STORY: S partnerom sam se rastala pre ćerkinog rođenja

Na samom početku naredne sedmice jedno od vaših omiljenih TV lica Bojana Ristivojević proslaviće 34. rođendan, ali za nju je vreme zapravo stalo onda kada je rodila naslednicu Mitru, čiji će rođendani ubuduće biti jedini važni. Koliko joj je pojam o vremenu zato postao apstraktan, najbolje pokazuje činjenica da se Bojana pred gledaoce Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji vratila samo tri meseca od porođaja, ali i to da odjednom ne može da se seti perioda kada nije bila majka jer je sebe tek sada pronašla u ulozi u kojoj se oseća ostvarenom do kraja. Kada vreme posmatramo na takav način, valjda i činjenica da zbog posla ustaje pre velike većine svojih sugrađana pomaže harizmatičnoj voditeljki da to ne doživi kao težak zadatak, a s Mitrinim dolaskom čvrst san svakako više ne dolazi u obzir. Međutim, pored utisaka koje izdvaja iz prvih majčinskih meseci, Voditeljka nam ekskluzivno otkriva da joj taj izazovni put dodatno otežava okolnost što je na njemu bez partnera na kojeg može da se osloni. Emotivni partner Bojane Ristivojević, otac njene ćerke doduše ulogu roditelja obavlja više nego dobro, nažalost, to mu je sada i jedina funkcija u odnosu koji je sve do trudnoće bio emotivan, a voditeljka je skupila hrabrost da progovori o situaciji u kojoj se našao i veliki broj drugih žena. Bojana se, ipak, ne žali, a sve i kada bi htela, ona za to više nema vremena.

STORY : Do sada ste u javnosti izbegavali da pričate o emotivnom partneru. Zbog čega?

B. R. : O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu.

Pročitajte: Ko je emotivni partner Bojane Ristivojević i tajanstveni otac bebe?

Miloš Manojlović

 

Emotivni partner Bojane Ristivojević odgovorno obavlja ulogu oca

STORY : Šta je taj momenat rastanka u trenutku kada ste u drugom stanju značio za vas? 

B. R. : To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom.

STORY : Kako ste se osećali tada?

B. R. : Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu.

Pročitajte: Upoznajte moju Mitru: Bojana Ristivojević predstavlja ćerku, iznenadiće vas šta kaže o OCU DETETA (FOTO)

Miloš Manojlović

 

STORY : U kakvom ste sada odnosu s bivšim partnerom?

B. R. : Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem ga oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji.

Pročitajte: Puno simbolike: Bojana Ristivojević otkrila prelepo ime ćerke i podelila prve fotografije iz dečje sobe (foto)

Miloš Manojlović

 

STORY : Nakon svega, verujete li da će vam se dogoditi prava ljubav?

B. R. : Verujem u ljubav i uvek sam verovala. Ali, jednostavno, sada o tome ne razmišljam, moja ljubav i životni prioritet je moja ćerka.

Pročitajte: Bojana Ristivojević zasenila: Jednostavno a elegantno - kombinacija koju svaka žena mora imati u garderoberu (FOTO)

Miloš Manojlović

 

 

Ostatak intervjua pročitajte u štampanom izdanju magazina Story broj 857, koji je od sutra u prodaji.

Komentari (0)

Loading