Lepota

Ošišala se do glave! Ljubavnica Miroslava Ilića isekla dugu, bujnu kosu: Evo kako Mirjana sada izgleda (FOTO)

Autor: | 26/12/2022

Ljubavnica Miroslava Ilića ponovo je u centru medijske pažnje

Ošišala se do glave! Ljubavnica Miroslava Ilića isekla dugu, bujnu kosu: Evo kako Mirjana sada izgleda (FOTO)

Mirjana Antonović široj javnosti postala je poznata kada je svojevremeno objavila da je bila ljubavnica Miroslava Ilića tvrdeći da sa njim ima sina Devina, nakon čega je sa legendom narodne muzike godinama unazad vodila bitku oko dokazivanja očinstva. Konačno, nakon četrnaest godina, drama je dobila svoj rasplet, pa se prema njenim rečima nedavno utvrdilo da pevač jeste otac njenog sina.

Poslednjih godina, ponajviše zbog ovog spora, Mirjana privlači veliku medijsku pažnju, te je u više navrata gostovala u televizijskim emisijama, a i na društvenim mrežama veoma je popularna. Pored zanimljivih detalja iz privatnog života, bivša ljubavnica Miroslava Ilića često je na meti komentara i kada je izgled u pitanju, a njeni modni odabiri u više navrata punili su novinske stupce. Fatalna crnka kako je mnogi nazivaju, ponovo je pokrenula lavinu komntara na fejsbuku na kojem je inače veoma aktivna i putem kojeg svoje pratioce revnosno izveštava o dešavanjima iz daleke Amerike.

Pročitajte: Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE - Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića

Facebook screenshot

 

Iako je godinama negovala prepoznatljiv stil, a duga bujna kosa bila je u neku ruku njen zaštitni znak, Mirjana je sada napravila potpuno neočekivan potez. Naime, ona je odlučila da se oprosti od duge kose te se ošišala skroz na kratko, a imajući u vidu da su upravo kratke i smele frizure neke od najpopularnijih ove sezone, ne čudi što se i ona priklonila trendovima te rešila da osveži svoj imidž.

Iako je mnoge iznenadila ovom drastičnom promenom, Mirjana je pobrala mnoštvo lepih reči i komplimenata i svi se slažu da joj ovo osveženje jako lepo pristaje, te da je napravila pun pogodak sa frizurom.

Komentari (0)

Loading