Lepota

Novogodišnja punđa Milice iz Potere postala hit na društvenim mrežama: Da li biste se usudili da ovo uradite na svojoj glavi? (FOTO)

Izgled Milice Jokanović vrlo je upečatljiv

Novogodišnja punđa Milice iz Potere postala hit na društvenim mrežama: Da li biste se usudili da ovo uradite na svojoj glavi? (FOTO)

Dosta se izgled Milice Jokanović tokom godina komentarisao. Jedno vreme, diplomirana pravnica i tragačica u kvizu "Potera nije mogla pred RTS-ove kamere da stane ako prethodno oko vrata nije zavezala plavu kravatu, zbog čega je dobila upravo taj nadimak "Plava kravata". To, međutim, nije jedini detalj koji je u vezi Milice izazivao i još uvek izaziva pažnju publike.

Pročitajte: Svaka čast: Novogodišnje izdanje kviza Potera oduševiće javnost, humanost ispred svega

Promo

 

Njene frizure iz emisije u emisiju sve su zanimljivije i vrlo upečatljive. Pletenice se posebno ističu, a Milica ih je s ponosom nosi uvek dodavajući u njih neki detalj, poput cirkona, tijare, šnala... Sličan asesoar u Miličinoj kosi našao se i za potrebe snimanja novogodišnje "Potere".

Pročitajte: Ovo smo svi čekali! Prvi put nakon razvoda Jovan Memedović sa devojkom u javnosti: Da li vam je lepša od Mirjane? (FOTO)

printscreenrts

 

"Princeza od znanja", kako je mnogi zovu, jer poseduje zaista impozantno znanje, kosu je isplela u široke pletenice, a između svake je dodala traku te frizura podseća na krunu. Mnoge dame oduševio je izgled Milice Jokanović, bilo je naravno i onih koji su negodovali, ali sveobuhvatan utisak je da se lepo sredila i dala lep primer devojkama svojih godina kako da se srede za novogodišnju noć.. 

 

Komentari (0)

Loading