Celebrity News

Ovo smo svi čekali! Prvi put nakon razvoda Jovan Memedović sa devojkom u javnosti: Da li vam je lepša od Mirjane? (FOTO)

Autor: | 16/12/2022

Devojka Jovana Memedovića sada je glavna tema

Ovo smo svi čekali! Prvi put nakon razvoda Jovan Memedović sa devojkom u javnosti: Da li vam je lepša od Mirjane? (FOTO)

Baš kao što je razvod autora emisije "Sasvim prirodno" protekao u tišini i daleko od očiju javnosti, tako je i njegov emotivni status nakon bračnog kraha godinama unazad nepoznanica. Da li je pored neke dame  pronašao utočište i dostojno zamenio bivšu suprugu Mirjanu, on ni u kom slučaju nije želeo da se oglašava, pa je devojka Jovana Memedovića tema za koju se zanima čitava javnost upravo iz razloga što je toliko tajanstven.

Daleko od gradske gužve, u svojoj vikendici na planini, voditelj je pronašao potreban mir, a na gradskim događajima na kojima se ne pojavljuje tako često, on nije davao povoda da se o njegovom emoivnom statusu nagađa. Ipak, ovog puta to nije slučaj, on je viđen u ženskom društvu što je i prouzrokovalo da se pokrenu pretpostavke na temu devojka Jovana Memedovića.

Pročitajte: SRCE NE BIRA! Jovanu Memedoviću nakon toliko godina srce PONOVO ZAIGRALO ZBOG NJE (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Memedović u društvu predivne dame prisustvovao je sinoć otvaranju Vinarije Zvonka Bogdana u Beogradu, te je ostavio prostora da se spekuliše o navodnim promenama u njegovom emotivnom životu. Jovan i Snežana, inače bivša fudbalerka, a sada producentkinja nisu se razdvajali čitavo veče što je pokazatelj da su svakako našli zajednički jezik, a da li su samo prijatelji i kolege ili njihova bliskost ide u drugom smeru, pokazaće vreme koje je pred nama.

Pročitajte: Memedoviću, da li se kaješ zbog razvoda? Bivša žena prošetala plažom u provokativnom stajlingu, svi se okretali (FOTO)

Ata Images

 

Podsećanja radi, Jovan Memedović je na brak sa suprugom Mirjanom iz kojeg ima dvoje dece Mašu i Uroša, stavio tačku  2014. godine, a kao razlog navodi se njegovo često odsustvo od kuće zbog prirode posla što je dovelo do udaljavanja nekadašnjih supružnika.

Pročitajte: Žene su pale u nesvest! Skinuo se Jovan Memedović, društvene mreže gore (FOTO)

Ata Images

 

Komentari (4)

Loading
Grasak

16:30 16.12.2022

Dedica sa lezibegom ispod brade... A voli mlade... Pacenik

Lane

10:46 18.12.2022

Ja čekam sasvim prirodno a privatne stvari i tuđi problemi me ne tanimaju!

Dejan

12:53 18.12.2022

Ovu snasu mora da je pronasao u nekom zabacenom selu koja je obilazio praveci emisije. Joco, Joco, ne ide ljana uz tebe.