Lepota

Prešla sam u crvenokose: Sanja Đorđević bez plave kose je druga žena, nema šanse da ćete je prepoznati (FOTO)

Izgled Sanje Đorđević nailazi mahom na pozitivne komentare

Prešla sam u crvenokose: Sanja Đorđević bez plave kose je druga žena, nema šanse da ćete je prepoznati (FOTO)

Dugi niz godina folk pevačica Sanja Đorđević bila je prisutna na domaćoj estradnoj sceni te iza sebe ima brojne hitove koji su i danas popularni, a na neko vreme ona se potpuno povukla iz javnosti i odlučila da se posveti privatnom životu. Njen povratak na folk scenu publika je dočekala sa oduševljenjem, a da joj je pauza od pevanja i te kako prijala najbolje svedoči zanosan izgled Sanje Đorđević.

Pročitajte:Lepa, pametna i uspešna - Ćerka Sanje Đorđević je doktor nauka, a za rukom joj je pošlo NEMOGUĆE (FOTO)

Ata Images

 

Pevačica se u javnosti nikada nije pretrano eksponirala, te se za njen život nisu vezivali skandali, a na društvenim mrežama u poslednje vreme je nešto aktivnija gde sa brojnim pratiocima podeli kadrove iz svoje sakodnevnice. Iako je zgazila u šestu deceniju, po svemu sudeći njoj godine ništa ne mogu i svi se slažu da izgleda bolje nego ikad.

Da je to slučaj bio i pre čitave decenije svedoči najnovija objava popularne pevačice koja nikako nije mogla proći nezapaženo. Naime, u potpuno drugačijem izdanju, tačnije sa crvenom kosom i u to vreme ultra modernom frizurom, Sanja je pozirala za omot albuma "Divlja ruža" na kom se između ostalih našao i ultra popularan hit "Mutivoda", a fotka je naišla na lavinu reakcija.

Pročitajte: Sanja Đorđević sa ćerkom u provodu - Kad su stigle svi su se okrenuli! Pogledajte samo te stajlinge (FOTO)

 

 

Za izgled Sanje Đorđević i atraktivnu frizuru, iako iznenađeni, fanovi su je zasuli komplimentima komentarišući da je izgledala fantastično i da joj crveno jako lepo pristaje, a ako uzmemo u obzir opis njene objave na kojoj se i sama pita da li da se vrati u tu boju, ne bi nas začudilo da se pevačica osmeli i prefarba svoju prepoznatljivu plavu kosu.

Komentari (0)

Loading