Celebrity News

Sanja Đorđević sa ćerkom u provodu: Kad su stigle svi su se okrenuli! Pogledajte samo te stajlinge (FOTO)

Sanja Đorđević sa ćerkom u provodu bacila je u senku sve prisutne

Sanja Đorđević sa ćerkom u provodu: Kad su stigle svi su se okrenuli! Pogledajte samo te stajlinge (FOTO)

Pevačica koja je vlasnica mnogobrojnih hitova neko vreme nije prisutna na javnoj sceni, a njenu ćerku Ivanu retko smo mogli videti u javnosti. Sada se nakon pauze pojavila Sanja Đorđević sa ćerkom u provodu te oduševila svojim izgledom.

Naime, Sanja se pojavila u Ivaninom društvu na osamnaestom rođendanu ćerke svog dugogodišnjeg prijatelja Baneta Bojanića koji je upriličio ovo slavlje u jednom prestižnom lokalu u Beogradu.

Prelepe i slično odevene po poslednjem modnom trendu, Sanja i Ivana blistale su u nijansama zelene i dok je pevačica mamila poglede svih prisutnih u elegantnom kompletu koji joj odlično pristaje, Ivana se odlučila za haljinu midi dužine kakva jednoj intelektualki i priliči.

Pročitajte: Lepa, pametna i uspešna - Ćerka Sanje Đorđević je doktor nauka, a za rukom joj je pošlo NEMOGUĆE (FOTO)

Ata Images

 

Atraktivna Ivana je u 30. godini završila doktorske studije, u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit - ispričala je Sanja ranije za Kurir.

Pročitajte: Zavirite u porodični dom vredan pola miliona evra koji je spreman za prodaju - Šta je Sanju Đorđević navelo na ovaj potez?

Ata Images

 

Sanja je ovog puta bila voljna da porazgovara sa medijima te otkrila razloge njenog povlačenja iz javnosti:

- Povukla sam se medijski zbog toga što ništa novo ne izbacujem. Ne želim da zauzimam prostor mlađim kolegama, koji tek prave karijeru i treba da ispromovišu pesme. Kad budem snimila novu pesmu, sad mi je još teži zadatak... Probala sam par singlova da izdam, ali nisu prošli. Sada preslušavam i biram, ništa mi se nije dopalo. Igrala sam se sa stilovima, ali ne bih više - istakla je pevačica.

Komentari (0)

Loading