Lepota

Koliki nos! Isplivale fotografije Ronaldove verenice Georgine pre plastičnih operacija, nema šanse da biste je ikada prepoznali (FOTO)

Izgled Georgine Rodrigez drastično se promenio

Koliki nos! Isplivale fotografije Ronaldove verenice Georgine pre plastičnih operacija, nema šanse da biste je ikada prepoznali (FOTO)

Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images for CR7 Play It Cool via Guliver

Verenica Kristijana Ronalda i majka njegovo dvoje, od ukupno petoro dece, otkako je pre nekoliko godina uplovila u romansu sa najplaćenijim fudbalerom sveta postala je enormno popularna i samo na "Instagramu" ona broji preko 45 miliona pratilaca, te ne čudi činjenica da je neprestano u žiži interesovanja svetskih medija koji pomno prate svaki njen korak. Veza sa slavnim sportistom život joj je promenila iz korena, međutim ni izgled Georgine Rodrigez o kojem se mnogo priča, ranije nije bio ni nalik ovom danas.

Godinama se pričalo da je Georgina operisala gotovo čitavo telo, a fotografije iz prošlosti koje su osvanule na "TikTok"-u i na kojima je primetna njena velika promena, svedoče o brojnim zahvatima danas jedne od najmoćnijih žena sveta.

Pročitajte: Odale je paparaco fotografije - Verenica Kristijana Ronalda trudna?

Printscreen TikTok

 

- Kao devojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko pri mom rođenju nije rekao da ću biti lepa. Uvek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Niko nije savršen, ali smo unikatni - istakla je jednom prilikom Kristijanova voljena koja o svojim operacijama nikada nije javno govorila, međutim priznala je da nije uvek bilo sve savršeno kao sada, uključujući i izgled Georgine Rodrigez za koji ona danas dobija samo pohvale.

Pročitajte: Zavirite u luksuznu jahtu Kristijana Ronalda: Raj na vodi vredan 6 miliona evra! (FOTO)

Printscreen TikTok

 

Iako se ne može osporiti da je Argentinka prirodno prelepa, svejedno jasno je da nije za sve zaslužna majka priroda. Iako se ne može često videti u javnosti, fotografi su u više navrata uspeli da je uslikaju u izdanjima u kojima to nije želela, a na kojima je vidno da se Georgina od obične devojke koja se preterano nije doterivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela do savršenstva.

Komentari (0)

Loading