Moda

Ukrala svu pažnju: Heorhina Rodrigez prekršila strogo modno pravilo (foto)

Heorhina Rodrigez prekršila strogo modno pravilo, ali je to nije sprečilo da zablista na dodeli nagrada za najbolje fudbalere u Dubaiju.

Ukrala svu pažnju: Heorhina Rodrigez prekršila strogo modno pravilo (foto)

Kada žele da istaknu seksepil, pripadnice nežnijeg pola obično odaberu odevni predmet koji otkriva ili noge ili dekolte, a strogo modno pravilo glasi da gole noge i deklote zajedno nikako ne dolaze u obzir. Ipak, Ronadovoj Heorhini je sve dozvoljeno, pa i da krši modna pravila.  

Heorhina Rodrigez prekršila strogo modno pravilo, ali je to nije sprečilo da zablista na dodeli nagrada 


Izabranica fudbalskog asa Kristijana Ronalda, Heorhina Rodrigez, se rame uz rame uz svog dragog pojavila u Dubaiju na dodeli nagrada za najbolje fudbalera.

Iako je Ronadlo dobio tako značajnu nagradu kao što je titula najboljeg fudbalera veka, Heorhina je ipak uspela da skrene pažnju na sebe.

Od seksepilne crvene toalete koja je imala dubok izrez sa prednje strane ali i dubok dekolte, mnogima se zavrtelo u glavi.

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez: Ćerka je ojačala našu vezu

 

I ove godine "Globe Soccer" organizacija je održala godišnje gala veče tokom kog je dodelila nagrade za najboljeg fudbalskog igrača, klub i trenera sezone. 

 

 


Ronaldo je za igrača veka bio nominovan uz Lionela Mesija, Muhameda Salaha i Ronaldinja. Ipak, Ronadlo je napravio nesvakidašnji gest. Iako je dobio većinu glasova fanova i stručnog žirija, Ronaldo je nagradu prepustio Robertu Levandovskom jer je smatrao da nije pošteno da bude nagrađen zbog popularnosti. 

Komentari (0)

Loading