Lepota

Pravo lice Lee Kiš: Ovako izgleda bez trunke šminke, sve bi dala da ne vidite ovu fotografiju

Lea Kiš bez trunke šmike - isplivala fotografija

Pravo lice Lee Kiš: Ovako izgleda bez trunke šminke, sve bi dala da ne vidite ovu fotografiju

Mirko Tabašević

Lea Kiš bez trunke šminke, uhvaćena neposredno pred snimanje emisije - opis je fotografije koja ovih dana kruži mrežama, a neobičan izgled voditeljke ne prestaje da se komentariše.

Ako je po nečemu izgled Lee Kiš specifiča, onda je to po karakterističnom, jarkom make up-u, kome je bez obzira na trendove voditeljka verna već godinama. Upravo zbog toga fotografija na kojoj pozira bez trunke šminke iznenadila je mnoge.

Pročitajte: Ošišana na kratko, ofarbana u tamno - Ko je nagovorio Leu Kiš na ovako veliku promenu, svi su u šoku! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

 

 

Iako je reč o fotografiji staroj nekoliko godina, na kojojo osim što je Lea Kiš bez trunke šminke, nije još uvek imala ni estetske zahvate kojima se kasnije podvrgla, njeni obožavaoci primetili su jedno. Lea Kiš, koja važi za izuzetno lepu ženu nema razloga da se šminka. Njena negovana koža, crte lica, sve izgleda lepo i bez šminke, koja je sastavni deo njene pripreme za snimajući dan.

Ipak, Lea je svesna svog izgleda i da na svom licu ne mora ništa da krije, a jarka šminka njen je izbor i stvar ukusa, a ne pokušaj da dodatno naglasi svoju neospornu lepotu.

Komentari (0)

Loading