Lepota

Jovana Joksimović bez trunke šminke na rođendanu svoje kume, oko nje glamur: Pogledajte fotku koja je šokirala Instagram

Jovana Joksimović bez trunke šminke na rođendanu svoje kume

Jovana Joksimović bez trunke šminke na rođendanu svoje kume, oko nje glamur: Pogledajte fotku koja je šokirala Instagram

Jovana Joksimović bez trunke šminke pojavila se na proslavi rođendana svoje kume Sandre Perović. Na fotografiji koju je na "Instagramu" podelila, Jovana pozira u ležernom izdanju, okružena svojim drugaricama, kreatorkom Marijom Tarlać i kumom Sandrom Perović. 

Instagram

 

Jovana, koju u jutarnjem programu "K1" televizije svakodnevno gledate doteranu, pozirala je bez šminke i u ležernom izdanju, dok je kosu podigla u neobavezni rep. Mnogima omiljena voditeljka ovim svojim izdanjem pokrenula je lavinu komentara na mrežama.

Naime, Jovana Joksimović bez trunke šminke pokazala je svoju prirodnu lepotu, negovanu kožu i besprekoran ten, a mnogi su prokomentarisali da je potpuno prirodna još lepša nego, doterana i našminkana.

Pročitajte: Da li su ovi stajlinzi realni? Željko i Jovana uslikani u provodu, svi gledaju u njen dekolte (FOTO)

Instagram

 

Voditeljka, koja će uskoro oduvati četrdeset dve svećice na torti, bez šminke izgleda kao devojčica, primetili su mnogi i poželeli da je češće viđaju u opuštenom izdanju.

Komentari (1)

Loading
Radmila

08:03 23.03.2023

Jovana, realno, nije lepa zena. Ona je dobro nasminkana i dobro doterana zena. No, lepota je u oku coveka, pa je ona Zeljku najlepsa.