Celebrity News

Da li su ovi stajlinzi realni? Željko i Jovana uslikani u provodu, svi gledaju u njen dekolte (FOTO)

Jovana i Željko Joksimović u provodu privukli su mnoge poglede

Da li su ovi stajlinzi realni? Željko i Jovana uslikani u provodu, svi gledaju u njen dekolte (FOTO)

Gde god da se pojave poznati supružnici privlače ogromnu pažnju, a njihov brak otkako je sklopljen neprestano je pod budnim okom javnosti. Kako funkcionišu među četiri zida i da li dovoljno za sebe imaju vremena pored brojnih obaveza često je tema o kojoj se nagađa, a da i te kako znaju da se opuste pokazali su nam proteklog vikenda kada su se pod ruku pojavili Jovana i Željko Joksimović u provodu, tačnije na proslavi 18. rodjendana sina jedne dobre prijateljice.

Naime, nakon dužeg vremenskog perioda poznati kantautor i njegova lepša polovina dali su sebi oduška te rešili da svojim prisustvom uveličaju pomenuto slavlje i time dali povoda da se o njima priča i piše. Pored toga što su po ko zna koji put pokazali da im u braku cvetaju ruže, omiljena tema medija jesu i stajlinzi koje su oni odabrali za ovu priliku.

Pročitajte: Stajling Jovane Joksimović o kom svi pričaju - Izašla sa Željkom u provod, svi gledaju u haljinu i pitaju se kako je moguće (FOTO)

Instagram

 

Odlično stilizovani i modno usklađeni Jovana i Željko Joksimović u provodu privukli su mnoge poglede, a samim tim i podstakli komentare, koji su mahom pohvalni. Voditeljka je malo je reći blistala pored svog dragog u skupocenoj crnoj haljini koja je na najbolji mogući način istakla njenu savršenu figuru, a Željko se takođe odlučio za crnu eleganciju koja je za svaku priliku proveren izbor te je poneo skupoceno odelo koje mu je odlično pristajalo.

Osmehe sa lica nisu skidali te bi se reklo da su se  Jovana i Željko Joksimović u provodu odlično proveli, a upućeni kažu da se pevač u jednom momentu latio mikrofona i već sjajnu atmosferu zagrejao do usijanja.

Komentari (2)

Loading
Ja

22:08 06.02.2023

Ovde su svi lepi.Sa sv ovim filterima i moja baka bi bila lepotica bez bora.