Celebrity News

Od Tanje Vojtehovski nema srećnije žene! Podelila NAJLEPŠE VESTI: Maleno čedo nam je tu (FOTO)

Ćerka Tanje Vojtehovski lepotica je na mamu

Od Tanje Vojtehovski nema srećnije žene! Podelila NAJLEPŠE VESTI: Maleno čedo nam je tu (FOTO)

Luka Šarac

Prateći majčine stope ćerka Tanje Vojtehovski zaposlila se u medijima, a ako je suditi po rezultatima čini se da joj ravne nema. Tijana Stevanov producent je na kanalu Euronews i po rečima nekadašnje voditeljke sve tehničke novotarije drži u malom prstu. Sa Tanjom kada je posao u pitanju Tijana gaji isključivo profesionalni odnos saradnika, privatno su pak najbolje prijateljice.

Pročitajte: Nema čega da se stidi, lepota i jeste u godinama: Tanja Vojtehovski se skinula u minijaturni bikini, fotka je zapalila Instagram (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Često Vojtehovski voli da napomene da u mezimici, koja ove godine puni 33 godine, ima najveću podršku, da je s obzirom na činjenicu da ju je nakon razvoda odgajala sama izuzetno ponosna na njeno vaspitanje i to u kakvu je ženu izrasla. Voli Tanja takođe kroz šalu da kaže i da je sve najbolje mezimica od nje nasledila, najpre plave oči, sluh, dobro životno pravilo da stvari treba nazivati pravim imenom, da se sve može promeniti, čak i kad deluje beznadežno, a naposletku i ljubav prema NLP-u.

Pročitajte: Kako su samo zgodni i zaljubljeni u toplijim krajevima: Tanja Vojtehovski uslikana sa novim dečkom na plaži, sve puca od ljubavi (FOTO)

Luka Šarac

 

Želja da putem NLP kurseva načine promenu i pomognu ljudima kod majke i ćerke iznedrila je i potrebu da posao prošire, što je i učinjeno. Naime, Tanja je kurseve lajfoučinga preusmerila i na decu, te tako sada roditelji svoje mališane koji imaju problema mogu kroz seminare naučiti kako da teške situacije prevaziđu, nauče od malih nogu kako da se bore za sebe, ne posustaju pri prvom preprekom i što-šta drugo.

Pročitajte: Trendi frizura i plišana trenerka: Da li verujete da ovako izgleda majka Tanje Vojtehovski FOTO

Instagram

 

 

Budući da je ćerka Tanje Vojtehovski, tokom mlađih godina bila izuzetno hiperaktivna i da se voditeljka odlično sa tim nosila, može se reći da u neku ruku ona već stekla svojevrsnu prednost iliti predznanje o problematici i nedoumicama mlađih. Sve svoje motore aktivirala je Vojtehovski na svoje novo profesionalno čedo, a veruje se da će jednako biti uspešna kao i kod kurseva za odrasle.

 

Komentari (0)

Loading