Lifestyle

Stančina na Vračaru, baš im dobro ide: Dom Tanje Vojtehovski je savršenstvo uređenja enterijera, svi ćete poželeti ovakav stan (FOTO)

Dom Tanje Vojtehovski svetla je i vrlo udobna nekretnina

Stančina na Vračaru, baš im dobro ide: Dom Tanje Vojtehovski je savršenstvo uređenja enterijera, svi ćete poželeti ovakav stan (FOTO)

Uvek je rado Tanja Vojtehovski isticala da je Novosađanka po rođenju, ali i opredeljenju. Jasno i glasno stavljala je ljudima do znanja da svoj grad obožava, ipak podlegla trendovima i preselila  se u srpsku prestonicu kada je posao od nje to zahtevao. Dom Tanje Vojtehovski u crcu Vračara prava je oaza mira.

Pročitajte: KAKAV PAR! Jedine fotografije Tanje Vojtehovski sa dečkom: Mlad, zgodan, moćan i zove se Nenad

Instagram

 

Tanjin kutak krasi na prvom mestu svetao, moderan nameštaj, pokoji zid hladnijih boja poput braon i sive, zatim od cigla sazdana kuhinja, a tu su i njeni ukućani ćerka Tijana i pas Greta, koji voditeljkinom prostoru daju dodatnu svetlost i radost. U sredini dnevne sobe smeštena je žuta fotelja i trpezarisjki sto od punog drveta, što je Tanja s posebnom pažnjom birala.

Pročitajte: Prizor koji će vas potpuno zbuniti: Tanja Vojtehovski prvi put pokazala rođenu sestru, identične su! (foto)

Instagram

 

Dom Tanje Vojtehovski divna je nekretnina odakle bivša voditeljka šalje edukativne poruke pratiocima, poziva ih na njen kurs, a najviše vremena u tim trenucima ona provodi u biblioteci, tačnije u delu stana u kojem je smeštena komoda sa knjigama. Razni pisci i njihova dela mogu se naći na Tanjinim policama u dnevnom boravku, s druge strane one kuhinjske su joj poluprazne.

Pročitajte: Ćerku je toliko povredio da je uzela majčino prezime: Evo ko je bivši muž Tanje Vojtehovski i zašto ga se sećaju sa gorčinom

 

 

Instagram

 

Mada vrlo voli da jede i ume da kuva Tanja nikada nije važila za ženu koja svoj dom oprema posuđem, njen interesovanja okrenuta su u drugom smeru i trenutno su to lajf kouč seminari u čemu je uspešna.

Instagram

 

Njenu spavaću sobu krasi bračni krevet sivog naslona, i bele posteljine sa cvetnim detaljima u kojoj zajedno sa voditeljkom spava njen ljubimac.

 

Komentari (0)

Loading